Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Θέσεις εργασίας στο εστιατόριο YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS
Θέσεις εργασίας στο εστιατόριο YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS

Θέσεις εργασίας στο εστιατόριο YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS

Το εστιατόριο YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS στην Λάρνακα ζήτα να προσλάβει Γενικό Διευθυντή Εστιατορίου και Υπεύθυνο/η Βάρδιας (Shift Leader).

Ενδεικτικά καθήκοντα των θέσεων: Οι κάτοχοι της θέσης θα είναι υπεύθυνοι/ες για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης προς τους επισκέπτες του εστιατορίου, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και τις διαδικασίες του YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS και ειδικότερα θα φροντίζουν για την άμεση εξυπηρέτηση, σωστή και ομαλή λειτουργία του εστιατορίου.

Ο/Η κάτοχος θα πρέπει να διαθέτει: Προηγούμενη 1ετή συναφή εργασιακή εμπειρία. Άριστη γνώση των διαδικασιών λειτουργίας ενός καταστήματος εστίασης. Ανεπτυγμένες ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης ομάδας. Ομαδικό πνεύμα και ικανότητας ανάπτυξης ομάδας. Οργανωτικές ικανότητες και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Προσοχή στην λεπτομέρεια και ανεπτυγμένη ικανότητα εφαρμογής διαδικασιών. Αρίστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας. Ο/Η κάτοχος της θέσης: Θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε ενα ιδιαίτερα δομημένο περιβάλλον και να γνωρίσει το τροπο λειτουργίας της Ιαπωνικής κουζίνας.

Θα έχει την απαιτούμενη καθοδήγηση και εκπαίδευση σχετικά με την θέση εργασίας, όσο και για την απόκτηση λοιπών δεξιοτήτων. Παρέχονται: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Κίνητρο επίτευξης οικονομικών στόχων της εταιρίας με ανάλογο bonus.

Ετησία άδεια με αποδοχές. Δωρεάν φαγητό εν ώρα εργασίας.

Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας και να ζήσεις την εμπειρία του YOKO SUSHI & BENTO CYPRUS στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα με email στο [email protected]

Send this to a friend