Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ήττα και δεύτερο γκρουπ για τη Νέα Σαλαμίνα
Ήττα και δεύτερο γκρουπ για τη Νέα Σαλαμίνα

Ήττα και δεύτερο γκρουπ για τη Νέα Σαλαμίνα

Δεν τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 με αποτέλεσμα να τερματίσει στο δεύτερο γκρουπ. Και επίσημα στο πρώτο γκρουπ η Ομόνοια.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην αποβολή του Μάντζιεκ στο 22΄ για χτύπημα με το χέρι σε αντίπαλο. Μία φάση που έφερε έντονες αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους και η οποία κρίθηκε αυστηρή η αποβολή από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το ΑΠΟΕΛ χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλύτερο άνοιξε το σκορ στο 35΄ με τον Δώνη. Στο δεύτερο μέρος η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά, έφτιαξε δυο μεγάλες φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα αλλά το ΑΠΟΕΛ στην πρώτη ευκαιρία έφθασε και σε δεύτερο γκολ στο 55΄ μετά από λάθος που ξεκίνησε από τον Ντάτκοβιτς.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 63΄ με γκολ του Μακέντα. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ τον έφερε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Καρώ, Φεράρι, Ντβάλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια (75′ Ντονγκαλά), Σούσιτς (75′ Τσεμπάκ), Σαρφό, Μακέντα, Κονσταντίνοφ (46′ Ντάλσιο), Δώνης (58′ Μαρκίνιος).

Νέα Σαλαμίνα (Σ.Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Ντάτκοβιτς (75′ Κατσικάς), Μιγκελίτο (65′ Μαργκάσα), Τσίκο (80′ Τιάγκο), Μάντζιεκ, Καρλίτος, Μποτεάκ (65′ Σαλάλιχ), Ντορεγκαράι (75′ Φράγκος), Λέουκο.

Send this to a friend