Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σάλος με αστυνομικό που βρίζει οπαδούς μετά το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (βίντεο)
Σάλος με αστυνομικό που βρίζει οπαδούς μετά το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (βίντεο)

Σάλος με αστυνομικό που βρίζει οπαδούς μετά το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (βίντεο)

Μετά τις επίσημες καταγγελίες της ΑΕΛ κατά της Αστυνομίας, για υβριστική επίθεση και ρίψη δακρυγόνων χωρίς λόγο, στο φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ποικιλίες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ είχε καταγγείλει με επιστολή της στην υπουργό Δικαιοσύνης, τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον πρόεδρο του ΚΟΑ, τη συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά των φιλάθλων της ΑΕΛ, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το κύπελο, με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Λεμεσού, έκανε λόγο για χρήση δακρυγόνων και επιστράτευση του Αίαντα κατά των φιλάθλων της ΑΕΛ χωρίς λόγο.

Μάλιστα αναφέρει πως η Αστυνομία προκάλεσε πανικό και η ΑΕΛ έγινε δέκτης δεκάδων παραπόνων. Ήταν η θέση της ΑΕΛ, πως οι οπαδοί δεν προκάλεσαν οποιαδήποτε επεισόδια και ότι η Αστυνομία επιτέθηκε αναίτια στους οπαδούς.

Μετά τις καταγγελίες τον γύρο του διαδίκτυο κάνει βίντεο, το οποίο όπως αναφέρεται, είναι από τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλους του αγώνα.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία, δεν εξέδωσε ανακοίνωση για οποιαδήποτε έκτροπα και δεν τοποθετήθηκε τα όσα τις καταλογίστηκαν από την ΑΕΛ.

Στο βίντεο ακούγεται φωνή με ύβρης κατά των οπαδών και φαίνεται πως αυτές εκτοξεύονται από μέλος της αστυνομικής δύναμης.

 

 

Send this to a friend