Home ΛΑΡΝΑΚΑ Διαμαρτυρία από Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Διαμαρτυρία από Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας

Διαμαρτυρία από Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών Κύπρου, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, μεταξύ 10.30 και 13:00 στην περιοχή της Μαρίνας Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος αναφέρει πως «η εκδήλωση διαμαρτυρίας σχετίζεται με τις συνεχόμενες απαράδεκτές και αδικαιολόγητες αυξήσεις επί των τελών ελλιμενισμού σκαφών που επιχειρεί να επιβάλει η Kition Oceon Marina».

Ο Συνδεσμος απέστειλε σχετικές επιστολές προς το αρμόδιο Υπουργείο και την ΚΙΤΙΟΝ Ocean Marina.

Αναφέρει πως «μετά τις αυθαίρετες αυξήσεις», όπως τις χαρακτηρίζει, «που επέβαλε η ΚΙΤΙΟΝ την 1η Απριλίου 2022, δεν δικαιολογείται καμία απολύτως αύξηση στα τέλη ελλιμενισμού».

«Είναι πασιφανής η διαπίστωση ότι, πέραν κάποιων περιορισμένων εντελώς απαραίτητων εργασιών συντήρησης που έχετε πραγματοποιήσει, δεν έχει γίνει καμία απολύτως ουσιαστική αναβάθμιση υπηρεσιών που να αφορά στους χώρους ελλιμενισμού, στην αναβάθμιση υπηρεσιών και στην παροχή διευκολύνσεων, προς όφελος των ιδιοκτητών σκαφών», προσθέτει.

Αντίθετα, σημειώνει παρά τις αυξήσεις τιμών «οι υπηρεσίες και διευκολύνσεις προς τους ιδιοκτήτες σκαφών έχουν περιορισθεί σημαντικά».

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, «εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκαφών που είναι μόνιμα ελλιμενισμένα στη Μαρίνα Λάρνακας και η επιστολή που στάλθηκε στο αρμόδιο Υπουργειο αποστέλλεται με τη σύμφωνη γνώμη των μελών του τα οποία νιώθουν εξαπατημένα από τις προθέσεις τις KITION και είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν σε δυναμικά μέτρα, παραθέτοντας τα γεγονότα στην κοινή γνώμη και απαιτώντας από το Κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του, προστατεύοντάς τους».

Send this to a friend