Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την δραματική υποστελέχωση νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λάρνακας
Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την δραματική υποστελέχωση νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την δραματική υποστελέχωση νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Για πολλοστή φορά εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας αναφορικά με την υποστελέχωση νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Τα όσα καταγγέλλονται εκ νέου σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χαραυγή» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, ειδικά όταν εκφράζονται απόψεις λειτουργών υγείας ότι «κινδυνεύουν ζωές».

Τον προηγούμενο μήνα μετά από την απεργία των μελών του νοσηλευτικού προσωπικού στην Παιδιατρική κλινική, ως ΑΚΕΛ ζητήσαμε με γραπτή δήλωση του βουλευτή Ανδρέα Πασιουρτίδη από τον Υπουργό Υγείας και την διεύθυνση του ΟΚΥΠΥ να εξετάσουν τις καταγγελίες και να δώσουν λύσεις στην απαράδεκτη πρακτική που εφαρμόζεται και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών και παράλληλα μειώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Επανερχόμαστε και σήμερα και ζητούμε την άμεση ενεργοποίηση των αρμόδιων φορέων.

Το ΑΚΕΛ προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες επίσκεψη στο Νοσοκομείο και θα συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην επίλυση των προβλημάτων που άπτονται της λειτουργίας του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η φιλοσοφία και η εφαρμογή του ΓΕΣΥ θέτει προτεραιότητα την παροχή ποιοτικών  υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της επαρχίας μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.

Send this to a friend