Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Ζητά ξένους διαιτητές και ίση μεταχείριση η Νέα Σαλαμίνα
Ζητά ξένους διαιτητές και ίση μεταχείριση η Νέα Σαλαμίνα

Ζητά ξένους διαιτητές και ίση μεταχείριση η Νέα Σαλαμίνα

Ανακοίνωση από την Νέα Σαλαμίνα – Οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν κάλεσμα στον κόσμο τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα σημειώνουν για τα θέματα διαιτησίας: Ο αγώνας της Κυριακής θεωρείται υψηλής σημαντικότητας για την ομάδα μας γιατί μπορεί να κρίνει και σε ποιο από τα 2 αγωνιστικά γκρουπ θα συμμετέχουμε στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε ότι αυτό λαμβάνεται υπόψη και στα κέντρα λήψης αποφάσεων και ορισμού διαιτητών και ότι θα μελετήσουν το ενδεχόμενο να οριστούν ξένοι διαιτητές μετά και τα τελευταία γεγονότα.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή δίνει έναν σημαντικό αγώνα για την μετέπειτα πορείας της στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στις 19:00 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Εξίσου σημαντική κρίνεται και η παρουσία του κόσμου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για να στηρίξουμε και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας για ακόμα έναν αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και συνεχίζεται κανονικά και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://salamina.stadium-360.net/.

Ο αγώνας της Κυριακής θεωρείται υψηλής σημαντικότητας για την ομάδα μας γιατί μπορεί να κρίνει και σε ποιο από τα 2 αγωνιστικά γκρουπ θα συμμετέχουμε στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε ότι αυτό λαμβάνεται υπόψη και στα κέντρα λήψης αποφάσεων και ορισμού διαιτητών και ότι θα μελετήσουν το ενδεχόμενο να οριστούν ξένοι διαιτητές μετά και τα τελευταία γεγονότα.

Σημαντικοί αγώνες δεν είναι μόνο αυτοί που κρίνουν τον πρωταθλητή αλλά και οι αγώνες που θα διαμορφώσουν την πρώτη εξάδα και δεύτερη οκτάδα, όπως και οι αγώνες που κρίνουν τις ομάδες που θα διαβαθμιστούν. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ συνειδητά κρατά υπεύθυνη στάση διαχρονικά σε ζητήματα διαιτησίας και το μόνο που ζητά είναι η ίση μεταχείριση και ο ανάλογος σεβασμός.

Τέλος, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το Διοικητικό Συμβούλιο θα αναμένουν όλες και όλους σε ένα ερυθρόλευκο συναπάντημα την ερχόμενη Κυριακή για να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Send this to a friend