Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όνειρο ζει και μην την ξυπνάτε! Στους «16» η αρμάδα του Όλτρα
Όνειρο ζει και μην την ξυπνάτε! Στους «16» η αρμάδα του Όλτρα

Όνειρο ζει και μην την ξυπνάτε! Στους «16» η αρμάδα του Όλτρα

Άλλη μία μαγική κι ονειρεμένη πρόκριση στην Ευρώπη πέτυχε η ΑΕΚ η οποία έμεινε στο 0-0 στο Κόσιτσε απέναντι στην Ντνίπρο και με ασπίδα το 1-0 του αγώνα στην Αρένα πανηγύρισε μαζί με 800 φίλους της την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Μία πρόκριση που ήθελαν όλοι πάρα πολύ και με την ΑΕΚ να συνεχίζει να κάνει την Κύπρο περήφανη σε όλη την Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να παίξει με σωστή τακτική και να κρατήσει την Ντνίπρο μακριά από το γκολ. Έδωσε χώρο στους Ουκρανούς και κάλυψε σωστά τους χώρους. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα αλλά ούτε και η ίδια έβγαλε μεγάλες φάσεις στην επίθεση. Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ντνίπρο ξεκίνησε λίγο πιο δυνατά, είχε δοκάρι στο 54΄ αλλά τίποτε άλλο αξιόλογο. Η ΑΕΚ παίζοντας εξαιρετικά στο τακτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο να κρατήσει το μηδέν και να πάρει την πρόκριση που ήταν και το ζητούμενο.

Πλέον, περιμένει να μάθει αντίπαλο και να δει που μπορεί να καταλήξει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ντνίπρο: Walef, William (73΄ Kohut), Svatok, Sarapii, Hamache, Rubchynskyi (46΄ Tanchyk), Babenko, Felipe, Peglow (84΄ Nazarenko), Pikhalonok, Hutsuliak

ΑΕΚ: Πίριτς, Ροσάλες, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Λέδες, Πονς (90+1 Εγγλέζου), Σανχούρχο (84΄ Μάμας), Φαράζ (84΄ Νίκολιτς), Γιάκολις (74΄ Κάσας), Λόπες (90+1 Γκονζάλεθ)

Send this to a friend