Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Δρ. Κυριαζής: “Αποκαρδιωτικό να ψεύδεται ένας οργανισμός όπως ο ΟΚΥπΥ – Έχω την συγκατάθεση της οικογένειας”
Δρ. Κυριαζής: “Αποκαρδιωτικό να ψεύδεται ένας οργανισμός όπως ο ΟΚΥπΥ – Έχω την συγκατάθεση της οικογένειας”

Δρ. Κυριαζής: “Αποκαρδιωτικό να ψεύδεται ένας οργανισμός όπως ο ΟΚΥπΥ – Έχω την συγκατάθεση της οικογένειας”

Σε δημόσια ανακοίνωση προέβη νωρίτερα το πρωί ο Δρ. Μάριος Κυριαζής. Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς και στις απαντήσεις που έδωσε χθες το απόγευμα ο ΟΚΥπΥ για την φωτογραφία που δείχνει ηλικιωμένη γυναίκα να κείτεται στο κρεβάτι του πόνου γυμνή και σε δημόσια θέα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δρ. Κυριαζή, ο ίδιος φαίνεται ότι είχε την συγκατάθεση να αναρτήσει δημόσια την φωτογραφία της ασθενούς από την ίδια της την οικογένεια.

Ο κ. Χαριλάου, επιπρόσθετα, δήλωσε χθες πως όποιος έβγαλε την φωτογραφία θα μπορούσε να σκέπαζε την ασθενή.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ιατρού:

Δημόσια Ανακοίνωση
Το βρίσκω πολύ αποκαρδιωτικό, όταν ένας επίσημος σοβαρός οργανισμός όπως ο ΟΚΥΠΥ (Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας), ψεύδεται δημόσια για να σώσει την υπόληψη του:
– «ο ΟΚΥΠΥ δηλώνει ότι, η φωτογραφία λήφθηκε παράνομα και χωρίς τη συγκατάθεσή της ίδιας ή των συγγενών της ασθενούς»
– «Ερωτηθείς ο κ. Χαριλάου (εκπρόσωπος του ΟΚΥΠΥ) για το αν οι συγγενείς δεν ήξεραν κάτι επανέλαβε ότι «βεβαίως ήταν εν αγνοία τους»
Αυτό είναι ψευδές αφού εγώ έχω την άδεια, συγκατάθεση και σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, και μάλιστα γραπτώς. Είμαι σε επαφή με τους δικηγόρους μου και επιφυλάσσω το δικαίωμα μου να κινηθώ νομικά εναντίον του ΟΚΥΠΥ για δυσφήμηση.

Send this to a friend