Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά σάμπο στη Λάρνακα
Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά σάμπο στη Λάρνακα

Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά σάμπο στη Λάρνακα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά σάμπο (Cyprus International SAMBO Tournament 2023) που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο, η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αθλητών από το εξωτερικό, με τις συμμετοχές να είναι αυξημένες, αφού πέραν από τις χώρες που είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον, έχουν προστεθεί και αθλητές από Βουλγαρία, Αρμενία και Γερμανία.

Όπως αναφέρεται, στο Cyprus International SAMBO  Tournament 2023 θα λάβουν μέρος αθλητές από Κύπρο, Ουκρανία, Γεωργία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Αρμενία, Ρουμανία και Γερμανία με το θέαμα που θα προσφέρουν να είναι εντυπωσιακό, αφού το υψηλό επίπεδο των αγώνων θα χαρίσει αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Σημειώνεται πως στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο, και το οποίο βρίσκεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σάμπο, θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Κύπρο, ο Δήμαρχος Λάρνακας καθώς και μέλη της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, την Πέμπτη 23/2 αναμένεται να γίνει η ζύγιση των αθλητών, όπως και η δημοσιογραφική διάσκεψη, ενώ από το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα με τους αγώνες cadets (Κάτω των 16 ετών) και juniors (Κάτω των 18 ετών).

Προστίθεται πως συνεχίζονται οι αγώνες το Σάββατο 25/2με τις αναμετρήσεις στις κατηγορίες αντρών και γυναικών, ενώ την Κυριακή, μετά το τέλος του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί και διεθνές προπονητικό καμπ, με τη συμμετοχή πέραν των 150 αθλητών.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο Μάριος Αντρέου, δήλωσε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ικανοποιημένος με την ανταπόκριση των ομοσπονδιών από το εξωτερικό, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στο κόσμο, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την διοργάνωση, καθώς η είσοδος είναι δωρεάν και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό, να παρακολουθήσει από κοντά, υψηλού επιπέδου αγώνες.

Send this to a friend