Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένα χειμωνιάτικο ευρωπαϊκό βράδυ – Κλειδί η παρουσία του κόσμου για να γράψει ιστορία
Ένα χειμωνιάτικο ευρωπαϊκό βράδυ – Κλειδί η παρουσία του κόσμου για να γράψει ιστορία

Ένα χειμωνιάτικο ευρωπαϊκό βράδυ – Κλειδί η παρουσία του κόσμου για να γράψει ιστορία

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντνίπρο για τα νοκ άουτ των πλέι οφς του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Όλτρα παρά τις απουσίες των Γκιούρτσο, Άλτμαν και Γκρόμοφ δείχνει αποφασισμένη και έτοιμη να αποδεκτή μία ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Στόχος φυσικά είναι η νίκη για την ΑΕΚ απέναντι στην πρωτοπόρο του ουκρανικού πρωταθλήματος έστω και με στενό σκορ. Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε ένα σύνολο που διαθέτει ποιότητα, είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα της χρονιάς το καλοκαίρι.

Πολύ σημαντικό και πιθανόν καταλυτικό ρόλο να παίξει για την ΑΕΚ η παρουσία του κόσμου. Τι κι αν είναι στις 10 απόψε το ματς ο κόσμος επιβάλλεται να είναι εκεί όπως ήταν σε όλα τα σημαντικά φετινά ραντεβού. Η ώρα δεν πρέπει να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Τέτοιες μέρες η ΑΕΚ τις ζει σπάνια και αυτό είναι που πρέπει να αντιληφθούν άπαντες.

Το κλειδί απόψε ίσως να είναι η παρουσία του κόσμου. Ας πάει στο γήπεδο μαζικά και να απολαύσει την ΑΕΚ που αγωνίζεται χειμωνιάτικα στην Ευρώπη…

Send this to a friend