Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Δημήτρης Δημητρίου: Είναι ώρα ο ΔΗΣΥ να βγει από τη στασιμότητα (BINTEO)
Δημήτρης Δημητρίου: Είναι ώρα ο ΔΗΣΥ να βγει από τη στασιμότητα (BINTEO)

Δημήτρης Δημητρίου: Είναι ώρα ο ΔΗΣΥ να βγει από τη στασιμότητα (BINTEO)

«Είναι η ώρα ο Δημοκρατικός Συναγερμός να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός και να επανεκκινήσει σε όλα τα επίπεδα». Από την εκπομπή Alpha Καλημέρα ο βουλευτής και υποψήφιος για την Προεδρία του Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι εάν το κόμμα παραμείνει στη στασιμότητα τότε θα αργήσει πολύ η μέρα που ΔΗΣΥ θα είναι δυνατός, μεγάλος κι ένα σύγχρονο κόμμα.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο ΔΗΣΥ βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή στην ιστορία του και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που το κόμμα έμεινε εκτός δεύτερου γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Δημητρίου είπε πως κάτι έγινε λάθος, κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο συναγερμικός κόσμος στο δίλημμα για τον υποψήφιο που θα επιλέξει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν ήταν από τον ΔΗΣΥ.

Όπως είπε, κατά την προεκλογική έγιναν λάθη φέρνοντας ως παράδειγμα την ανακοίνωση της πρόθεσης για διορισμό βοηθού Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν ήταν συλλογική απόφαση.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αβέρωφ Νεοφύτου στο ΡΙΚ περί μελών της ηγεσίας του ΔΗΣΥ που αντί να ασχολούνται με την προεκλογική, έκαναν  πηγαδάκια για να προωθήσουν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του κόμματος, ο κ. Δημητρίου είπε πως εάν ο κ. Νεοφύτου έχει κάτι να πει ας βγει και να το πει.

«Όταν είσαι υποψήφιος για ένα αξίωμα και χάνεις, ο πρώτος που πρέπει να σου φταίει είναι ο εαυτός σου»

Ξεκαθάισε πως, δεν πρόκειται να στήσει στον τοίχο τον  Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί αναγνωρίζει την βοήθεια που του πρόσφερε και ήταν ό άνθρωπος ο οποίος να διόρισε στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Δημητρίου είπε πως είναι η ώρα το κόμμα να πάει μπροστά, να μείνουν πίσω αυτά που πλήγωσαν και τραυμάτισαν τον ΔΗΣΥ αλλά και αυτά που θα τον κρατήσουν στην στασιμότητα. Πρέπει είπε να βρεθεί ο τρόπος επανένωσης των κομματιών του ΔΗΣΥ.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend