Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 7 +1 ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη στη Λάρνακα
7 +1  ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη στη Λάρνακα

7 +1 ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη στη Λάρνακα

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και φέτος πέφτει στις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή την  Πέμπτη και η μέρα αυτή αποτελεί την αφετηρία του καρναβαλιού, άρα τέτοια μέρα δεν απολαμβάνουμε μόνο κρέας και τσίκνα, αλλά και μπόλικη διασκέδαση. Πάμε λοιπόν να ανεβάσουμε όρεξη και κέφι με όλα εκείνα τα μέρη που μπορούμε να διασκεδάσουμε στην Λάρνακα.

Ευ Κουζήν

Από κρεατομεζέ, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα μέχρι νόστιμα μαγειρευτά, το Ευ Κουζήν δεν υστερεί σε τίποτα, αφού διαθέτει αμέτρητες επιλογές, που προσφέρουν άριστης ποιότητας φαγητό ικανοποιώντας κάθε γούστο.

ΕΥΚΟΥΖΗΝ, Κίμωνος 3 , Λάρνακα, 70003336

Βλάχος
Ο ατελείωτος μεζές του μαγαζιού, η ζεστασιά του ολοκαίνουργιου εστιατορίου, αλλά και η συνεχής παρουσία στο χώρο όλης της οικογένειας, που θα φροντίσει σε κάθε σου επίσκεψη να νιώθεις σαν να τρως στο δικό τους σπίτι, έχουν κάνει την ταβέρνα ξακουστή κι αγαπημένη.
(24644244) Καντάρας 10, δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας

Ταβερνάκι Κέττηρος

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Ένα αναπαλαιωμένο κυπριακό σπίτι, με ένα ζεστό χώρο που σε περιμένει να απολαύσεις το φαγητό του και όχι μόνο, αφού για την Τσικνοπέμπτη θα είναι ανοιχτό και μεσημέρι.

96 550919

Μπουκιά και Γουλιά

Οι γραφικές γειτονιές με τα μικρά παραδοσιακά καταστηματάκια συνυπάρχουν όμορφα με τα νέα μαγαζιά! Και λίγο πιο κάτω, σε ένα ήσυχο δρομάκι, το “Μπουκιά και Γουλιά”, ένας μικρός, απλός, όμορφος χώρος σαν παλιό κυπριακό σπίτι. Σερβίρει κυπριακό μεζέ, με πινελιές από την ελληνική κουζίνα, όπως η φέτα σαγανάκι με κρούστα και μέλι ενώ θα εντυπωσιαστείς με τις φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες της ώρας. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική.

Νικολάου Ρώσοου 34, 70 002233

Το Καζάνι

Η παραδοσιακή ταβέρνα της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο χωριό Αραδίππου, είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες. Ετοιμάζει για εσάς με πολλή μεράκι ένα πλούσιο μεζέ, ότι καλυτερο υπάρχει στην κυπριακή κουζίνα, όπου σε συνδυασμό με την μαγευτική διακόσμηση του χώρου και ένα καλό κρασί, θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τη 01:00 εκτός Κυριακής, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα απολαύσεις ζωντανή μουσική.

28ης Οκτωβρίου, Αραδίππου, Λάρνακα, 7104, 99 313236

Ταβέρνα Το Δειλινό

Ένα μουσικό ταβερνάκι που κουβαλά τις παλιές καλές συνήθειες του παραδοσιακού στεκιού. Είναι ένα πακέτο καλού φαγητού και διασκέδασης ιδανικό για καλοφαγάδες που ξέρουν να κάνουν κέφι. Ποιοτική ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο με έντεχνο και ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο, τραγούδια της παρέας και ελληνικού κινηματογράφου.

Αγίου Γεωγίου Κοντού 93, 97 614633

Αυλοτόπι, Αγγλισίδες
Αν θες να βγεις εκτός πόλεως και αναζητάς μία ταβερνούλα στα πέριξ μάθε πως μία νέα τέτοια επιλογή βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας στην κοινότητα Αγγλισίδες. Πρόκειται για την κυπριακή, παραδοσιακή ταβέρνα “Αυλοτόπι” η οποία διαθέτει μία χαριτωμένη αυλή αλλά και ένα ζεστό εσωτερικό χώρο. Η νέα ταβέρνα της Λάρνακας σερβίρει κυπριακό μεζέ με 16 ευρώ το άτομο αλλά και μερίδες από χοιρινό σουβλάκι και κοτόπουλο, καλαμάρι, μπέικον φέτες, αρνίσια παϊδάκια και πιατέλες κρεατικών αλλά και για χορτοφάγους. Το “Αυλοτόπι” κάθε Παρασκευή ανεβάζει τη διάθεση με ζωντανή μουσική και διασκέδαση μέχρι το πρωί.
(24433100) Αγίας Μαρίνας, Αγγλισίδες, Λάρνακα. Τρ-Τετ 19.30-23.00, Πεμ-Κ 19.30-02.00.

Στου Ρουσιά
Γραφικό ταβερνάκι με ατμόσφαιρα παλιάς γειτονιάς και τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο. Σερβίρει παραδοσιακή κουζίνα, ακόμα και φαγητά κατσαρόλας, όλα φτιαγμένα με φρέσκα, βιολογικά υλικά. Το μεσημέρι σερβίρει μεζέδες και κρεατικά στα κάρβουνα και το βράδυ όλα τα καλά στη σχάρα.
(24400676, 99243870) Νικολάου Λανίτη 26. Δ-Σ 12.30-23.00 & Κ 12.30-17.00.

Send this to a friend