Home ΕΞΟΔΟΣ 5 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα
5 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα

5 προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρνακα

Έφτασε η πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι τόσο πλέον η συγκεκριμένη μέρα που μας εξιτάρει αλλά η ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τον έρωτα μας, τα παιδιά μας, κάποιον που αγαπάμε, μια ευκαιρία να βγούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.

Εννοείται εμείς ψάξαμε για εσάς και σας δίνουμε κάποιες πολύ καλές επιλογές για την πόλη μας. Η γκάμα είναι μεγάλη και ελπίζουμε να σας βοηθήσει να κάνετε έγκαιρα το πρόγραμμα σας.

Marbre Fusion Grill Restaurant

Το βραβευμένο Marbre Fusion Grill Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca έχει καθιερωθεί με την υπογραφή του executive chef του και βραβευμένου με Αστέρι Michelin Σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Για μια άκρως ρομαντική μουσική βραδιά αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχει σχεδιάσει ένα μενού με έξι εμβληματικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Το Marbre απογειώνει τη γευστική εμπειρία σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα εστιάζοντας σε κοπές υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο και δημιουργεί εκλεκτά πιάτα με ποιοτικές πρώτες ύλες και περίτεχνους τρόπους ψησίματος. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 24 505821.

Ma Peruvian Japanese Restaurant

Το Ma Peruvian Japanese Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca συνθέτει μια κομψή ατμόσφαιρα από κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις. Για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου μας προσκαλεί σε ένα μουσικό και συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στους ρυθμούς ζωντανού σαξόφωνου. Έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού πέντε εκλεπτυσμένων πιάτων και εμπνευσμένων από τη γιορτή του έρωτα με εκρηκτικές γεύσεις όπως είναι τα ssalmon roses! Τα πιάτα συνδυάζουν τις άρτιες πρώτες ύλες με την απολαυστική πανδαισία της περουβιανής και της ιαπωνικής κουζίνας, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό κράμα γεύσεων γνωστό ως Nikkei, ανεβάζοντας τη βραδιά στο απόλυτο κόκκινο του έρωτα. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 24 505822.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MA Nikkei Cuisine (@ma_nikkeicuisine)

Umami Sushi and Pan Asian

Η ημέρα των ερωτευμένων θα έχει και φέτος την τιμητική της! Εξάλλου, τι καλύτερο από το να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσετε μια ρομαντική έξοδο με το ταίρι ή και τους φίλους σας. Ε, λοιπόν, το Umami Sushi and Pan Asian το δημοφιλές sushi restaurant της Λάρνακας, μας προτείνει ολόκληρο μενού για να επιλέξουμε δίνοντας έναν πραγματικά ιδιαίτερο (και νόστιμο) τόνο στην ξεχωριστή αυτή μέρα.Το γνωστό εστιατόριο ετοίμασε 3 set menus που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα με διάφορα ασιατικά πιατά, όπως επίσης και sushi platters. Το set menu  θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 70002027.

Ammos Beach Bar

Γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων και ζήστε μαζί με το ταίρι σας μια μοναδική γευστική εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Λάρνακας, το Ammos Beach Bar. Στο ξεχωριστό εστιατόριο της παραλίας Μακένζυ, πέρα από μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα, θα σας περιμένουν εκλεπτυσμένα πιάτα από το απολαυστικό μενού ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα των ερωτευμένων. Ένα μενού με τρία πιάτα σε περιμένει για να γιορτάσεις τον έρωτα με τις καλύτερες γεύσεις και με θέα το φεγγάρι πάνω από τη θάλασσα. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 24828844.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ammos beach bar (@ammosbeachbar)

To Kafe tis Chrysanthis

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από την πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι τόσο πλέον η συγκεκριμένη μέρα που μας εξιτάρει αλλά η ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τον έρωτα μας, τα παιδιά μας, κάποιον που αγαπάμε, μια ευκαιρία να βγούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.Εννοείται πως τέτοια εποχή εκμεταλλευόμαστε τις προσφορές σε διάφορα εστιατόρια του νησιού που μας προσφέρουν δελεαστικά deal για να γιορτάσουμε την αγάπη μας με πολυτέλεια. Μία καλή πρόταση έρχεται από την καρδιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα το γνωστό στέκι «Το Καφέ της Χρυσάνθης». Στο αγαπημένο all day restaurant έχουν ετοιμάσει μία πολύ ωραία πρόταση γι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν νόστιμο φαγητό και ζωντανή μουσική. Μόνο για την Δευτέρα 14 Φβερουαρίου  θα μπορείς να απολαύσεις ένα 3 course meal και ένα ποτήρι prosecco στην τιμή των 30 ευρώ, ενώ τη μουσική θα αναλάβει o Μάριος Ορφανίδης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 24 256 262.

 

 

 

Send this to a friend