Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θεία Λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο της κατεχόμενης Κοντέας
Θεία Λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο της κατεχόμενης Κοντέας

Θεία Λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο της κατεχόμενης Κοντέας

Θεία Λειτουργία θα τελεστεί το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην κατεχόμενη Κοντέα, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου. 

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι τον εκκλησιασμό πραγματοποιούν η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας Μεσαορίας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Προσφυγικό Σωματείο, τον Όμιλο Κληρονομιάς της Κοντέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας.

Της Θείας Λειτουργίας που θα αρχίσει στις 08.30 το πρωί θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Προστίθεται ότι «οι ενδιαφερόμενοι για μετάβαση στην κατεχόμενη Κοντέα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου». Τα λεωφορεία για μεταφορά των πιστών από όλες τις πόλεις είναι δωρεά από «Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου» στη Δρομολαξιά, συμπληρώνεται.

Από τη Λευκωσία τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 07.00 το πρωί από την Εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα, στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Μαρίτσα Πιερή στο τηλέφωνο 99 944142.

Από τη Λεμεσό τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 07.00 το πρωί από την πρώην υπεραγορά Ορφανίδη και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι καλούν να τηλεφωνήσουν με τον Πέτρο Κέκκου στο 99 469975.

Από τη Λάρνακα η αναχώρηση θα γίνει στις 07.30 το πρωί από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ανδρέα Πατσιά στο τηλέφωνο 99 272734.

Λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 07.00 το πρωί και από τη Δρομολαξιά και συγκεκριμένα από το εξωκλήσι «Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου» και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στην Νάγια Καραογλανιάν στο τηλέφωνο 99 300071.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για μετάβαση στην κατεχόμενη Κοντέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ευρωπαϊκής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Send this to a friend