Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας με εξοπλισμό απο την Party Guide Equipment Event & More
Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας με εξοπλισμό απο την Party Guide Equipment Event & More

Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας με εξοπλισμό απο την Party Guide Equipment Event & More

H Party Guide Equipment Event & More ειδικεύεται στην παροχή εξοπλισμού για κάθε είδους εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά συνέδρια, πολιτιστικές και θεματικές εκδηλώσεις. Προσφέροντας τα οφέλη της φρέσκιας και δυναμικής δημιουργικότητας σε συνδυασμό με τη γνώση και την τεχνογνωσία, πραγματοποιούν με επιτυχία οποιαδήποτε εκδήλωση από την αρχή, σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς.

 Έχοντας μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών προϊόντων, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό πελάτη. Στόχος της εταιρία είναι να παρέχει προϊόντα που να δημιουργούν αλλά και να αναβαθμίζουν μια εκδήλωση όπως τραπέζια, καρέκλες, high tables,  stools, σουπλάν, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και τραπεζομάντηλα. Εκτός από τα πιο πάνω διαθέτουν διάφορα ειδη εσωτερικών αλλά και εξωτερικών καναπέδων, τέντες, bars και πίστες.

 Μέσα από την πολυετή παρουσία τους στον τομέα της ενοικίασης εξοπλισμού, έχουν υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις διαφορετικών προφίλ. Κάθε έργο είναι μοναδικό τόσο για αυτούς όσο και για τον πελάτη τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του γεγονότος.

Τηλέφωνο: 70008283, 24823316 – Fax: 24 530144

Website: www.partyguide.com.cy

Λεωφόρος Μακαρίου 87Β, Αραδίππου, Λάρνακα, Κύπρος

Send this to a friend