Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Νέα σειρά διαλέξεων για μέλλοντες γονείς για την Επαρχία Λάρνακας
Νέα σειρά διαλέξεων για μέλλοντες γονείς για την Επαρχία Λάρνακας

Νέα σειρά διαλέξεων για μέλλοντες γονείς για την Επαρχία Λάρνακας

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών πληροφορεί το κοινό ότι η νέα σειρά διαφωτιστικών διαλέξεων για μέλλοντες γονείς, για την Επαρχία Λάρνακας, θα αρχίσει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Οι διαλέξεις οργανώνονται από τις Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού, στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι διαλέξεις θα είναι διάρκειας μίας ώρας και θα καλύπτουν θέματα όπως: μητρικός θηλασμός, διατροφή και περιποίηση βρέφους, παιδικές ασθένειες, αντιμετώπιση πυρετού, σχήμα εμβολιασμών, ψυχοκινητική ανάπτυξη βρέφους, η σημασία του παιγνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού, ατυχήματα στο σπίτι και η πρόληψη τους, καθώς και πως μπορείτε να προφυλάξετε το έμβρυο και το παιδί σας από αθέατους κινδύνους της ασύρματης τεχνολογίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Κέντρου Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας, κάθε Παρασκευή από τις 12.00 μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ..

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το πρόγραμμα διαλέξεων από το Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας παιδιού του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24818047.

Για το πρόγραμμα των διαλέξεων, πατήστε εδώ.

Send this to a friend