Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι
Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί ωστόσο αργότερα, κυρίως στα νότια, πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα επικρατεί παγετός, ιδιαίτερα σε υπήνεμες περιοχές.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικές νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε περιοχές των ημιορεινών αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Στα ορεινά δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση, ενώ ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο δυνατό να σημειωθεί και σε ημιορεινές περιοχές. Στα ορεινά, αλλά και τα βράδια σε περιοχές των ημιορεινών, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend