Home ΕΞΟΔΟΣ Αγαπημένο στέκι της Λάρνακας μας προσκαλεί σε ρομαντικό δείπνο με ζωντανή μουσική για την ημέρα των ερωτευμένων
Αγαπημένο στέκι της Λάρνακας μας προσκαλεί σε ρομαντικό δείπνο με ζωντανή μουσική για την ημέρα των ερωτευμένων

Αγαπημένο στέκι της Λάρνακας μας προσκαλεί σε ρομαντικό δείπνο με ζωντανή μουσική για την ημέρα των ερωτευμένων

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από την πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι τόσο πλέον η συγκεκριμένη μέρα που μας εξιτάρει αλλά η ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τον έρωτα μας, τα παιδιά μας, κάποιον που αγαπάμε, μια ευκαιρία να βγούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.

Εννοείται πως τέτοια εποχή εκμεταλλευόμαστε τις προσφορές σε διάφορα εστιατόρια του νησιού που μας προσφέρουν δελεαστικά deal για να γιορτάσουμε την αγάπη μας με πολυτέλεια.

Μία καλή πρόταση έρχεται από την καρδιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα το γνωστό στέκι «Το Καφέ της Χρυσάνθης». Στο αγαπημένο all day restaurant έχουν ετοιμάσει μία πολύ ωραία πρόταση γι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν νόστιμο φαγητό και ζωντανή μουσική.

Μόνο για την Δευτέρα 14 Φβερουαρίου  θα μπορείς να απολαύσεις ένα 3 course meal και ένα ποτήρι prosecco στην τιμή των 30 ευρώ, ενώ τη μουσική θα αναλάβει o Μάριος Ορφανίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 24 256 262.

Send this to a friend