Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο «θρήνος» μέσα από τις τραγικές φιγούρες των οικογενειών (ΦΩΤΟ)
Ο «θρήνος» μέσα από τις τραγικές φιγούρες των οικογενειών (ΦΩΤΟ)

Ο «θρήνος» μέσα από τις τραγικές φιγούρες των οικογενειών (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα θρηνεί μετά το άκουσμα της πτώσης του Phantom F-4, το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Πιο συγκεκριμένα, η πτώση αφορά διθέσιο μαχητικό αεροσκάφος F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας στο οποίο επέβαιναν δύο πιλότοι όπου κατά τις έρευνες διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και απογειώθηκε από την Ανδραβίδα στις 10:15 π.μ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο χειριστές του Phantom F-4 δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος που κατέπεσε στη θάλασσα.

Η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα τελέστηκε την Πέμπτη 2/2 στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως. Οι σπαρακτικές εικόνες που απεικονίζουν τους γονείς του υποσμηναγού παρουσιάζουν το πόνο κάθε γονιού που χάνει το παιδί του.

Ενώ, η εξόδιος ακολουθία για τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη έγινε σήμερα Παρσκευή 3/2, στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα. Τραγικά πρόσωπα είναι οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου και η αρραβωνιαστικιά του που έφτασε υποβασταζόμενη και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και κρατούσε σφιχτά στα χέρια της μια κοινή φωτογραφία με τον Στάθη Τσιτλακίδη.

 

 

Send this to a friend