Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν σταματάει πουθενά το τρένο του Όλτρα
Δεν σταματάει πουθενά το τρένο του Όλτρα

Δεν σταματάει πουθενά το τρένο του Όλτρα

Ούτε η Καρμιώτισσα αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την ΑΕΚ με την ομάδα της Λάρνακας να κερδίζει 3-1 μέσα στο Τσίρειο και να παίρνει τρεις ακόμη βαθμούς.

Μία νίκη η οποία διατηρεί την ΑΕΚ στο +4 από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ και στο +8 πλέον από την τρίτη Πάφο.

Η ομάδα του Όλτρα πήρε προβάδισμα στο 36΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 43΄ με τον Ντούρις και να πάνε με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Μία ψυχολογία όμως η οποία χάλασε με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος καθώς η ΑΕΚ πριν καν συμπληρωθεί το 46ο λεπτό έκαναν το 2-1 με τον Νίκολιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του και να δίνει προβάδισμα εκ νέου στους Λαρνακείς.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με κοντινή κεφαλιά ο Πέρε Πονς στο 70΄ και ουσιαστικά με αυτό το γκολ σφράγισε την επιτυχία της.

Καρμιώτισσα (Σ. Αυγουστή) Kνόμπλοχ, Τσέλουτσκα (Καλτσάς 64′), Μαλόνε, Ντούμπια (Κουλιμπαλί 80′), Ελ Αλουχί (Γιουσούφ 80′), Τζανακάκης (Τάντι 15′), Μίκο, Ντούρις , Γκαζτανάγια, Γκράβενμπερχ (Γκρατινάρου 64′), Λουκίλι

ΑΕΚ (Λ. Όλτρα) Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Φαράζ (Κάσας 74′), Ράφα Λόπες, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πονς, Εγγλέζου, Νίκολιτς (Σανχούρχο 74′), Γιάκολις (Γκρόμοφ 31′)

 

Send this to a friend