Home ΛΑΡΝΑΚΑ H Κατερίνα Σταύρου συμμετέχει στην ομαδική έκθεση “Feminist”
H Κατερίνα Σταύρου συμμετέχει στην ομαδική έκθεση “Feminist”

H Κατερίνα Σταύρου συμμετέχει στην ομαδική έκθεση “Feminist”

Η Κατερίνα Σταύρου, η εικαστική καλλιτέχνης απο την Λάρνακα, συμμετέχει στην πρωτοποριακή έκθεση ζωγραφικής “Feminist” που θα αρχίσει στις 17/02/2023  στην Λευκωσία.

Πρόκειται για μια έκθεση γύρω από την ιδέα και την έννοια της φωλιάς τόσο σε κυριολεκτικό όσο και σε μεταφορικό επίπεδο. Η φωλιά υποδηλώνει άνεση, σπίτι, προστασία, οικογένεια αλλά και απομόνωση, παγίδευση, ευθύνη και καθήκον. Επτά σύγχρονες γυναίκες δημιουργοί εξερευνούν διάφορα και διαφορετικά πεδία που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα και εστιάζουν στη δημιουργικότητα, την πνευματικότητα, τον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο, τις κοινωνικές συμπεριφορές, αντιδράσεις, αντιστάσεις, ιδέες, αγωνίες, προσδοκίες, όνειρα και εφιάλτες σ’ ένα κόσμο απρόβλεπτο και ενίοτε εχθρικό που αλλάζει συνεχώς. Το έργο τους εστιάζει στην πολύπλοκη και πολυεπίπεδη ιδέα της φωλιάς την οποία δίνει η κάθε μια με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο και εικαστικό λεξιλόγιο.

Στην έκθεση λαμβάνουν επίσης μέρος οι Κάκια Κατσελλή, Έλενα Κούμα, Ευδοκία Κύρκου, Miriam McConnon, Μαριάννα Κωνσταντή & Zohar Barak.


Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή κατά τις ακόλουθες ώρες: Τρίτη –Παρασκευή 4.00μμ. – 7.00 μμ. Σάββατο 11.00 πμ. – 1.00 μμ.
Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ βρίσκεται στην οδό Κρήτης 11, τηλ. 22-766117, email: [email protected], website: www.diatopos.com

Send this to a friend