Home ΕΞΟΔΟΣ Πάμε για μακαρονάδες σε 7 εστιατόρια της Λάρνακας
Πάμε για μακαρονάδες σε 7 εστιατόρια της Λάρνακας

Πάμε για μακαρονάδες σε 7 εστιατόρια της Λάρνακας

Σου λέμε πού θα βρεις τις καλύτερες μακαρονάδες στην Λάρνακα αν είσαι λάτρης της Ιταλικής κουζίνας. Η ιταλική κουζίνα όμως δεν περιλαμβάνει μόνο μακαρόνια αλλά και άλλες αγαπημένες γεύσεις όπως πίτσα, λαζάνια και άλλα είδη ζυμαρικών που θα τα βρεις στα μενού των πιο κάτω εστιατορίων.

Στην πόλη του Ζήνωνα, ζουμερή pasta θα απολαύσεις στο Ristorante Spaghetteria Italia (24629450), καθώς οι δύο ιδιοκτήτες του, ο Αντώνης Κασάπης και η Ιταλίδα σύζυγός του, Ντανιέλα, υπηρετούν με πάθος την ιταλική κουζίνα. Από την άλλη, στο Al dente (24664540), ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ιταλικά εστιατόρια της πόλης, θα σου ετοιμάσει χορταστικές μακαρονάδες, φρέσκες σαλάτες και πίτσα στον ξυλόφουρνο. Στον πολύ όμορφο χώρο του Marzano (24657000) θα απολαύσεις νόστιμα πιάτα, ενώ στο Γλυκολέμονο (24 623010) θα φας μοναδικές μακαρονάδες και αυθεντικές πίτσες σε πολύ καλές τιμές.

Al Dente
Γλυκολέμονο

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Lush Beach Bar (70 008089) όπου μεταξύ άλλως προσφέρει μια αρκετά ικανοποιητική ποικιλία από πιάτα μακαρονάδων τις οποίες πρέπει να δοκιμάσεις, ενώ αν βρεθείς στο κέντρο της πόλης μια επίσκεψη στον ανανεωμένο χώρο στο Καφέ της Χρυσάνθης (24 256262) είναι must αφού εκτός από εκπληκτικές μακαρονάδες θα βρεις και άλλες πολλές επιλογές για να γεμίσεις το στομάχι σου με ευχαρίστηση.

Καφέ της Χρυσάνθης

 

Send this to a friend