Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φουλ για διπλό ο Άρης στο Παραλίμνι, ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ και με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟ στην Τρίπολη (Πάμε “BookieCo”)
Φουλ για διπλό ο Άρης στο Παραλίμνι, ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ και με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟ στην Τρίπολη (Πάμε “BookieCo”)

Φουλ για διπλό ο Άρης στο Παραλίμνι, ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ και με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟ στην Τρίπολη (Πάμε “BookieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα η 21η αγωνιστικού του Κυπριακού Πρωταθλήματος που εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και φαίνεται αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος. Η Ένωση υποδέχεται τον Άρη με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για να εδραιωθούν στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Τρεις αγώνες έχουμε απόψε και για την Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα και η δράση δεν σταματά εδώ. Το αποψινού μενού περιλαμβάνει και FA Cup, Σερί Α΄, Πριμέρα Ντιβιζιόν και όχι μόνο. Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση και απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΕΝΩΣΗ-ΑΡΗΣ (19:00)

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, γεγονός που κάνει την παραμονή τους δυσκολότερη αλλά θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και θεωρούν στο τέλος θα τα καταφέρουν. Κόντρα στον Άρη απόψε είναι το αουτσάιντερ και θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Εάν τα καταφέρουν θα είναι μεγάλη έκπληξη, σπάζοντας έτσι και το κακό σερί τους. Οι φιλοξενούμενοι μετά από αρκετό χρονικό διάστημα επέστρεψαν στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα. Θέλουν οπωσδήποτε το διπλό απόψε για να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους και να βλέπουν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Λογικό το 1.75 του διπλού στην “ΒοοkieCo”. Για όσους βλέπουν πιθανή έκπληξη το 1Χ Διπλή Ευκαιρία είναι ψηλό σε τιμές 1.89. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00)

Δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι οι δύο ομάδες που καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και οι “πράσινοι” για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τον αποκλεισμό τους από τον θεσμό του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο να το κατακτήσουν. Για να μπορέσουν όμως να πετύχουν κάτι τέτοιο, παιχνίδια σαν το αποψινό θα πρέπει να τα κερδίζουν. Το διπλό προσφέρεται στο 1.74 στην “ΒοοkieCo” και θεωρούμε εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Καλό φαντάζει και το 2-3 γκολ του αγώνα σε τιμές 1.97.

***Για το πρωτάθλημα ετης Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 1.21 στην “ΒοοkieCo” θα μπορούσε να συνδυαστεί με το under 3,5 γκολ του αγώνα στο ελκυστικό 1.83. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ιωνικό σε κρίσιμο ματς για την παραμονή. 

Δείτε πιο κάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα και για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε στα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τις επιλογές σας στην “ΒοοkieCo”:

FA Cup 

ΣΕΡΙ Α

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 

ΛΙΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Όπως βλέπετε και πιο πάνω στην φώτο μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων BookieCo! ⚽

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend