Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ «Καθάρισε» από το 20λεπτο και «βλέπει» εξάδα η Νέα Σαλαμίνα
«Καθάρισε» από το 20λεπτο και «βλέπει» εξάδα η Νέα Σαλαμίνα

«Καθάρισε» από το 20λεπτο και «βλέπει» εξάδα η Νέα Σαλαμίνα

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ και πλέον είναι στο -1 από την εξάδα και την Ομόνοια με τον Απόλλωνα. Σε απόσταση αναπνοής οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τον μεγάλο στόχο.

Νωρίς στο ματς ο Ντορεγκαράι από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ στο 5΄ και ο Ντάτκοβιτς στο 20΄ με κεφαλιά έκανε το 2-0 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα η οποία αν και πιέστηκε στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚΛ να έχει διπλό δοκάρι με Ντζιάλμα, εντούτοις κράτησε το 2-0 μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΛ πλήρωσε και τα πολλά προβλήματα που είχε και την απουσία λύσεων και πλέον ουσιαστικά με την ήττα αυτή έμεινε εκτός μάχης της εξάδας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Τσίκο, Μάντζεκ (Μιγκελίτο 80′), Σάλαλιχ (Τιάγκο 65′), Καρλίτος (Μαργκάσα 80′), Ντορεγκαράι (Φλοριάν 65′), Οφόρι, Ντιακιτέ

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Τεϊσέιρα, Νταβόρ, Παπαφώτης, Παντελή, Σιλβέστρος (Τσέρνιχ 63′), Μιλιτσεάνου (Κολιάς 90+1′), Μπιλοβάρ, Τζαλμά, Κοντινέλλα (Μπεραχίνο 63′), Σις

Send this to a friend