Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ φτιαγμένη για την κορυφή!
ΑΕΚ φτιαγμένη για την κορυφή!

ΑΕΚ φτιαγμένη για την κορυφή!

Μία ακόμη μεστή και ουσιαστική εμφάνιση για την ΑΕΚ η οποία κέρδισε ένα ακόμη ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα και έχει ανοίξει την ψαλίδα από το ΑΠΟΕΛ στο +4. Η νίκη με 2-1 μπορεί να μην συνοδεύτηκε από την καλύτερη δυνατή της εμφάνιση στο αγωνιστικό σκέλος αλλά ήταν δίχως αμφιβολία μία νίκη εξαιρετικά σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για να κόψει πρώτη το νήμα.

Το γρήγορο γκολ του Γκαρσία μόλις στο 2ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και πιθανόν τα πλάνα των δυο προπονητών. Η ΑΕΚ έδωσε λίγο χώρο στο ΑΠΟΕΛ που κράτησε μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ ήταν πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική καταφέρνοντας με τον Φαράζ να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων και να φέρει το ματς στα δικά της μέτρα.

Εξαιρετική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν περίπου 5500 φίλοι της ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα και οι οποίοι με την συγκλονιστική τους συμπαράσταση έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να έρθει η νίκη. Ειδικά σε κάποια σημαντικά σημεία του αγώνα ο κόσμος ήταν εκεί και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθουν τρεις ακόμη σημαντικοί βαθμοί.

Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γκιούρτσο στο 40΄ όπου πλέον αναμένουν στην ΑΕΚ να περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι κάτι σοβαρό και πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Θετικό ντεμπούτο για Γιάκολις ο οποίος έδωσε και την ασίστ στο 2-0. Αγωνίστηκε στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης αλλά και στην κορυφή και είναι δεδομένο ότι όσο περνά ο χρόνος θα ανεβαίνει και θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερα.

Με την έλευση των Νίκολιτς και Χρόμοφ η ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή. Και οι δυο ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Ρόμο.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend