Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φαβορί ο Απόλλωνας, όλα ανοικτά στο Ακρίτας-Καρμιώτισσα και το σούπερ ματς για το FA Cup Σίτι-Άρσεναλ
Φαβορί ο Απόλλωνας, όλα ανοικτά στο Ακρίτας-Καρμιώτισσα και το σούπερ ματς για το FA Cup Σίτι-Άρσεναλ

Φαβορί ο Απόλλωνας, όλα ανοικτά στο Ακρίτας-Καρμιώτισσα και το σούπερ ματς για το FA Cup Σίτι-Άρσεναλ

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος που συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφερόν τόσο στα πάνω όσο και κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ο Ακρίτας Χλώρακας την Καρμιώτισσα σε ένα κρίσιμο ματς με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεσπόζει το σούπερ ματς για το FA Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες να θυμίσουμε παλεύουν και για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση και απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Εκεί που έπρεπε να κερδίσει για να κάνει το βήμα παραπάνω ο Απόλλωνας, ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη και πλέον θα πρέπει να προσέξει μην βρεθεί προ εκπλήξεως και τεθεί εκτός πρώτης εξάδας. Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους περσινούς πρωταθλητές που πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Το έργο τους δεν αναμένεται να είναι εύκολο. Οι “μαυροπράσινοι” ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στο τελευταίο τους ματς, όμως έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την ζημιά στον οποιοδήποτε. Στόχος των φιλοξενουμένων είναι το βαθμολογικό κέρδος και εάν τα καταφέρουν θα είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Ο άσος προσφέρεται στο 1.30 στην “ΒοοkieCo”. Το 2-3 γκολ του αγώνα στο 1.98 και αυτό είναι μια καλή επιλογή.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Πάλεψε αλλά στο τέλος ηττήθηκε ο Ακρίτας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Για να έχει ελπίδες να παλέψει για παραμονή το αποψινό παιχνίδι καλείται να το κερδίσει αλλιώς το έργο της Παφιακής ομάδας θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η Καρμιώτισσα μπορεί να βρίσκεται στις πιο πάνω θέσεις αλλά όπως είπε και ο προπονητής της Σοφρώνης Αυγουστή, αν δεν σοβαρευτούν μπορεί και να κινδυνέψουν. Σίγουρα φωτογράφιζε το αποψινό ματς. Αν καταφέρει να αποδράσει με το διπλό η Καρμιώτισσα, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες της να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι απλά και ο Ακρίτας θα βάλει φωτιά στην ουρά… της βαθμολογίας. Στην “ΒοοkieCo” είναι φαβορί σε τιμές 2.00 οι φιλοξενούμενοι. Καλό φαντάζει και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) σε απόδοση 2.00.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του σούπερ ντέρμπι για το FA Cup ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ. Αμέτρητα και τα Ειδικά Στοιχήματα στην “ΒοοkieCo”. 

Δείτε πιο κάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα (συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου) και για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε στα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τις επιλογές σας στην “ΒοοkieCo”:

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

ΣΕΡΙ Α

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ

ΛΙΓΚ 1

ΛΙΓΚ 2

ΒΕΛΓΙΟ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 

ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ

ΛΙΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Όπως βλέπετε και πιο πάνω στην φώτο μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων BookieCo! ⚽

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend