Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Θέμα με Λάζαρο: «Η πλευρά του παίκτη επιλέγει την σύγκρουση»
Θέμα με Λάζαρο: «Η πλευρά του παίκτη επιλέγει την σύγκρουση»

Θέμα με Λάζαρο: «Η πλευρά του παίκτη επιλέγει την σύγκρουση»

Νέο επεισόδιο έχουμε ανάμεσα σε Ανόρθωση και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μετά τα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Σάντης στη Διάσκεψη Τύπου για τον Ελλαδίτη, δείχνοντας σεβασμό στην προσφορά και την προσωπικότητα του, είχαμε απάντηση από τον μάνατζερ του Αντώνη Αποστολόπουλο.

“Θα ήθελα να κάνω μια δήλωση για να απαντήσω λίγο διάσπαρτα στα σημερινά λεγόμενα του κυρίου Ανδρέα Σάντη που αφορούν τον παίκτη που εκπροσωπώ επι σειρά ετών Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον ίδιο τον πρόεδρο και στο συμβούλιο του. Πρώτον θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια καθώς αναφέρθηκε στον ίδιο τον Λάζαρο λέγοντας ότι έχει γράψει την δίκη του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου και με αυτόν τον τρόπο κερδίζω και εγώ αίγλη καθώς έχω την τιμή να τον εκπροσωπώ και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι αδιαμφισβήτητο καθώς όλες οι ομάδες που έπαιξε κέρδισαν από αυτόν αίγλη και δόξα όπως επίσης και όλος ο οργανισμός της Ανόρθωσης, καθώς είναι ακόμα νωπά τα όσα κατάφερε πέρυσι και που έκανε την ομάδα να ταξιδέψει. Να απαντήσω επίσης ότι το τέλος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή το αποφασίζει μόνο ο ποδοσφαιριστής όποτε κρίνει αυτός το που και το πότε και αν θα μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο τελευταίο μου σκέλος θα ήθελα να απαντήσω στα λεγόμενα ότι θα πρέπει να χωρίζουν οι δρόμοι σαν φίλοι ότι συμφωνούμε απόλυτα εκτός πάντα αν υπάρχει μια πλευρά η οποία στοχοποιεί χαρακτήρες και προσωπικότητες όπως έκαναν στοχευμένα διάφοροι παράγοντες που εκπροσωπούσαν την Ανόρθωση με στόχο να δημιουργήσουν σενάρια για το ήθος και τον χαρακτήρα του παίκτη για να μπορέσουν να περάσουν στον κόσμο της Ανόρθωσης την απόφαση ότι δεν ήταν στα πλάνα (στο τέλος ήταν τιμή του που δεν ήταν στα πλάνα του συγκεκριμένου προπονητή) του κ. Μουνιόθ. Δούναι και λαβείν θα έλεγα μόνο που στην προκειμένη περίπτωση είχαμε μόνο του δούναι καθώς ο Λάζαρος είναι και απλήρωτος τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και όπου να ναι βγαίνει και ο Γενάρης, συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην Ανόρθωση.

Παρόλο που από αυτήν την συμπεριφορά δημιουργούνται προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του αθλητή που εκπροσωπώ και θα μπορούσε κάλλιστα να προσφύγει στα αρμόδια όργανα FIFA και ΚΟΠ ο ίδιος ο παίκτης κάνει υπομονή και περιμένει την λύση καθώς η αγάπη του για την ομάδα είναι τέτοια που το τελευταίο που σκέφτεται είναι να δημιουργήσει προβλήματα και το πρώτο που σκέφτεται είναι να γυρίσει να βοηθήσει ακόμα και αν δεν είναι υπεύθυνος για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ή να επιστρέψει όπως του μεταφέρθηκε δυο φορές από άτομα που συμμετέχουν και στο νέο συμβούλιο αλλά για <<άγνωστο>> λόγο δεν του επισημοποιήθηκε ακόμα και αν του είχαν υποσχεθεί.

Υ.Γ Την λύση θα την βρίσκαμε Δευτέρα, Τρίτη

Υ.Γ Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που είχανε την τύχη της Ανόρθωσης στα χέρια τους προς τον Λάζαρο απο την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Με τιμή Αντώνης Αποστολόπουλος”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

«Σε σχέση με δήλωση στον ηλεκτρονικό τύπου του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή μας Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, επιθυμούμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Αυτή τη στιγμή, μοναδική μας έγνοια είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας και η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Την εκτίμηση προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωσις την έδειξε με την ανανέωση συμβολαίου με σημαντική αύξηση απολαβών σε ηλικία 35 ετών πριν καν ξεκαθαρίσει η κατάληξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το τι προηγήθηκε, όλη αυτή την περίοδο η επίσημη Ανόρθωση σεβόμενη την αξία και την καριέρα του ποδοσφαιριστή δεν έδειξε παρά εκτίμηση στην προσφορά του κάτι που τονίστηκε και από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σάντη στη συνέντευξη τύπου. Δυστυχώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης, δρόμο στον οποίο δε θα την ακολουθήσουμε. Αντίθετα κάναμε πολλές προσπάθειες για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης και σε αυτό το πλαίσιο οι επαφές θα συνεχιστούν».

 

Send this to a friend