Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μπορεί για ανατροπή ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ματσάρες και στο Copa del Rey συντροφιά με την “ΒοοkieCo”
Μπορεί για ανατροπή ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ματσάρες και στο Copa del Rey συντροφιά με την “ΒοοkieCo”

Μπορεί για ανατροπή ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ματσάρες και στο Copa del Rey συντροφιά με την “ΒοοkieCo”

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πολύ μεγάλα παιχνίδια έχουμε σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας και για το Copa del Rey στην Ισπανία. Επίσης αγωνιστική δράση και για το πρωτάθλημα Ολλανδίας που φέτος εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ενδέχεται αυτό να κρατήσει μέχρι τέλους.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (19:30)

Τον αέρα του Παναθηναϊκού για τα καλά πήρε ο ΠΑΟΚ που στα τελευταίο δύο παιχνίδια η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει δύο καθαρές νίκες. Στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε προ ημερών στην Τούμπα οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν με 2-0 και έχουν τεράστιο προβάδισμα απόψε στον επαναληπτικό της Λεοφόρου για την πρόκριση. Επίσης την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ απέδρασε με το διπλό από την Αθήνα κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟ με νίκη 0-3. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αποψινού αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά τις συγκεκριμένες ήττες. Απόψε θα πρέπει να χρειαστεί υπέρβαση για να ανατραπεί το 0-2 του πρώτου αγώνα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε τον αέρα του ΠΑΟ και απόψε θέλει ουσιαστικά να σφραγίσει την πρόκριση για την ημιτελική φάση. Ο άσος προσφέρεται στο 2.15 στην “BookieCo”. Μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά η πρόκριση να πάει στον ΠΑΟΚ. Καλή επιλογή φαντάζει και το over 2,5 γκολ του αγώνα καθώς ο ΠΑΟ θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Αυτό βρίσκεται στο ελκυστικό 2.14. 

***Στο πρώτο χρονικά παιχνίδια για την προημητελική φάση η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η εκτός έδρας νίκη της στον πρώτο αγώνα με 2-1 της δίνει γερό προβάδισμα και μόνο με αυτοκτονία δεν θα βρεθεί στην ημιτελική φάση. Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του αγώνα ΕΔΩ. 

Για το Copa del Rey έχουμε ματσάρες. Η Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης την Ατλέτικο Μαδρίτης. Να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια είναι μονά για τον συγκεκριμένο θεσμό. Αμέτρητες και οι επιλογές στα Ειδικά Στοιχήματα.

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend