Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Λάρνακας φιλοξένησε Ομάδα Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ
Ο Δήμος Λάρνακας φιλοξένησε Ομάδα Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ

Ο Δήμος Λάρνακας φιλοξένησε Ομάδα Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ

Με πρωτοβουλία του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ),  ο Δήμος Λάρνακας φιλοξένησε  πρόσφατα στη Λάρνακα  50μελή Ομάδα Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα .

Ακολούθησε  γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος  Λάρνακας στο οποίο   παρέστησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ Ανδρέας Βύρας , ο Αντιδήμαρχος κ Ιάσωνας Ιασωνίδης , ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Στρατηγός Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ , ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος  του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥ.ΚΕ.Μ.  κκ Τώνης Τουμαζής και Ανδρέας Μορφίτης  , ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Θανάσης Χούπης, ο Διευθυντής του Τμήματος Ειδήσεων του ΡΙΚ  κ Γιάννης Νικολάου  και μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας / Αμμοχώστου του ΚΥ.ΚΕ.Μ.

Ο κ. Ανδρέας Βύρας   καλωσόρισε την αποστολή των Ελδυκαρίων αδελφών μας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Κυπριακού Ελληνισμού για τους αγώνες και τις θυσίες της ΕΛΔΥΚ για την προάσπιση του Κυπριακού Ελληνισμού.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΦ και ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ  ευχαρίστησαν  το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για την εγκάρδια και συγκινητική φιλοξενία.

Εκ μέρους του ΚΥ.ΚΕ. Μ. ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου  τόνισαν  τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών που διατηρούν και ενισχύουν τους άρρηκτους δεσμούς της Κύπρου και της Ελλάδας και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας για την θερμή φιλοξενία της αποστολής της ΕΛΔΥΚ στην Πόλη τους .

Send this to a friend