Home ΕΞΟΔΟΣ Η trattoria στο κέντρο της Λάρνακας που γέμισε το κέντρο μυρωδίες απο Μεσόγειο
Η trattoria στο κέντρο της Λάρνακας που γέμισε το κέντρο μυρωδίες απο Μεσόγειο

Η trattoria στο κέντρο της Λάρνακας που γέμισε το κέντρο μυρωδίες απο Μεσόγειο

Η νέα άφιξη που μας περιμένει στο κέντρο της Λάρνακας, έχει άρωμα Ιταλίας και φτιάχνει αυθεντικά σπιτικά ζυμαρικά!

Σαν περάσεις από την πολυσύχναστη Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, το βλέμμα σου αμέσως θα πέσει στο νέο Town House Restaurant, μια εντυπωσιακή και μοντέρνα trattoria στο πρώην κτήριο “Παρσόν” για τους σκαλιώτες.

Η νέα trattoria της Λάρνακας , στον πρώτο όροφο του Town House, άνοιξε τις πόρτες της, με σκοπό να προσφέρει στους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας μια ξεχωριστή εμπειρία βασισμένη στην αυθεντική μινιμαλιστική ιταλική μαγειρική με εντελώς παραδοσιακή προσέγγιση. Οι μυρωδίες απο θυμάρι, ελαιόλαδο και βασιλικό είναι ικάνες να σε ταξιδέψουν στα ιταλικά στενά.

 

Σκοπός της εξάλλου είναι να προσφέρει στον πελάτη ένα γαστρονομικό ταξίδι με αυθεντικές γεύσεις, όπως θα απολάμβανε σε αντίστοιχα εστιατόρια στην Ιταλία.

Ένας κόσμος γεμάτος παραδοσιακές γεύσεις, μοναδικές γαστρονομικές συνθέσεις και μεσογειακά αρώματα είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί. Τα χειροποίητα ζυμαρικά φτιάχνονται από τον ιταλό σεφ Francesko Berardo και την ομάδα του, όπως και όλα τα πιάτα που θα βρεις στο μενού αφού έχουν τη δική του υπογραφή. Επιλογές απο φρεσκοφτιαγμένα gnocchi, passatelli, tagliatelle και φυσικά spagetti.

Στο μενού του Townhouse εκτός από ζυμαρικά, θα βρεις ιταλικά ορεκτικά, risotto, steak αλλά και ιταλικά επιδόρπια. Επιπρόσθετα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρασίων για κάθε γούστο στην κάβα του εστιατορίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 24 812888.

Digeni Akrita &, Ermou, Larnaca 6022, 24 812888

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend