Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο Γιώργος Καζαμίας απαντά για τις φήμες για Πουρσαϊτίδη και Ανόρθωση
Ο Γιώργος Καζαμίας απαντά για τις φήμες για Πουρσαϊτίδη και Ανόρθωση

Ο Γιώργος Καζαμίας απαντά για τις φήμες για Πουρσαϊτίδη και Ανόρθωση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αν χαρακτηρίζει μεγάλο άθλο την πορεία της ομάδας του απάντησε αρχικά: «Μεγάλος άθλος θα είναι αν κατακτήσουμε το κύπελλο ή τερματίσουμε στην εξάδα. Μικρός άθλος είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αλλά εξίσου σημασία θα έχει να είμαστε συνεπείς και στη συνέχεια όπως είμασταν μέχρι τώρα».

Αν πλησίασαν επενδυτές τη Νέα Σαλαμίνα και αν είναι θετικοί σε κάτι τέτοιο στο βαρωσιώτικο σύλλογο: «Το είπαμε δημοσίως ξανά διότι υπήρχε αντίληψη ότι δεν ήθελε η Νέα Σαλαμίνα να κάνει τέτοιες συμφωνίες. Λέμε ξανά πως εάν υπάρχει κάποιος που επιθυμεί να έρθει κοντά για συνεργασία, εκεί είναι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να αποφασίσουν. Κανείς δεν αποφασίζει μόνος του στη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό που λέγεται πως έχουμε κλειστές τις πόρτες δεν ισχύει. Από εκεί και πέρα, δεν κλαίμε τη μοίρα μας επειδή δεν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Κάποιοι ρώτησαν ναι, όμως, μέχρι εκεί, δεν μπήκαμε σε συζητήσεις. Αν θέλει κάποιος να ενδιαφερθεί να φέρει μια απόδειξη ότι διαθέτει τα χρήματα για να χρησιμοποιήσει άμεσα ή αν μιλά εκ μέρους κάποιου άλλου να αποδείξει ότι υπάρχουν τα λεφτά. Όταν δεν τα έχει κάποιος τα λεφτά δεν συζητάμε για να μην έχει και φρούδες ελπίδες ο κόσμος της ομάδας μας».

Για τη σημαντική συμβολή του κόσμου και το γεγονός ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έπρεπε να επιλέξουμε ένα παιχνίδι, το επιλέξαμε αυτό. Είναι κρίμα, γιατί άλλο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο με 4.500 κόσμο κι άλλο με 500 άτομα. Θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές για να μην μπούμε ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Και περιμετρικά του γηπέδου θεωρείται αγωνιστικός χώρος, οπόταν καλό είναι να είναι προσεκτικός (σ.σ. με αφορμή την πρόθεση των οργανωμένων για ένθερμη υποστήριξη έξω από το γήπεδο».

Για κάποιες αναφορές σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για Σάββα Πουρσαϊτίδη και Ανόρθωση και για ποιο λόγο προκύπτει αυτό και συντηρείται: «Δεν είχαμε τέτοια κρούση και είμαστε άκρως προσηλωμένοι. Πριν από λίγες ημέρες θεωρείτο κλειστός ο Μπαγκαλί Νταμπό στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά θα πάει στην Καρμιώτισσα. Θα μου πείτε άλλο τα μεταγραφικά, άλλο το θέμα προπονητή… Το επίσημο σχόλιό μας είναι πως δεν έχουμε επίσημη κρούση. Τονίζω πως είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας, πόσο μάλλον ο ίδιος ο προπονητής μας. Μπορεί αυτά να βγαίνουν προς τα έξω και μέσω από κάποιες απλές συζητήσεις. Πολλές φορές συζητιέται κάτι ανάμεσα στον κόσμο και ακολούθως βλέπουμε δημοσιεύματα. Ο κόσμος να είναι ήσυχος, καμία αναστάτωση δεν υπάρχει. Είμαστε ήρεμοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Για κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν τελευταίως, όπως ο Τσίκο, ο Καρλίτος, ο Μποτεάκ: «Γενικά θεωρώ πως στήθηκε ένα πολύ καλό σύνολο ως ομάδα. Τον Τσίκο τον έφερε η Νέα Σαλαμίνα και τον παραχωρήσαμε στην Ξυλοτύμβου. Τον Καρλίτος τον εντόπισε το μάτι του Μάκη Παπαϊώαννου. Ακόμη και μετά από τις τέσσερις σερί ήττες στον α’ γύρο επιμέναμε και λέγαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και δεν ανησυχούμε. Ατομικά είναι καλοί πολλοί παίκτες, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δένουν στο σύνολο. Πραγματικά φαίνεται και η δουλειά του Μάκη και το σημαντικό είναι πως με μικρό προϋπολογισμό συγκριτικά με τους υπόλοιπους βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα».

«Υπάρχει εξήγηση για τον Ερίκ Μποτεάκ. Καταρχάς δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι σπουδαίος παίκτης και το απέδειξε. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Ενσωματώθηκε στην ομάδα τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους για να έλθει στο επίπεδο που ήθελε ο ίδιος και εμείς. Υπάρχουν και παίκτες που άρχισαν πολύ καλά και έμειναν στην ενδεκάδα. Είναι επαγγελματίας, το σεβάστηκε και περίμενε υπομονετικά. Άρπαξε τις ευκαιρίες και βλέπουμε ότι ανέβασε στροφές στα τελευταία παιχνίδια. Του δόθηκε η ευκαιρία έστω κάπως αργά και είναι εδώ για να μας βοηθήσει και ήδη το κάνει σημαντικά».

Για τον πόθο της κατάκτησης του κυπέλλου: «Κακά τα ψέματα έχουμε έναν κρυφό πόθο. Απλώς να μην μας γίνει εμμονή διότι αυτό φέρνει κακά αποτελέσματα».

Send this to a friend