Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ψυχοφθόρα πρόκριση στα πέναλτι για την Ανόρθωση
Ψυχοφθόρα πρόκριση στα πέναλτι για την Ανόρθωση

Ψυχοφθόρα πρόκριση στα πέναλτι για την Ανόρθωση

Πρόκριση με τα χίλια ζόρια για την Ανόρθωση η οποία στη διαδικασία των πέναλτι πανηγύρισε την πρόκριση αφού στα 120 λεπτά οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και η «Κυρία» πήρε την πρόκριση στην ρωσική ρουλέτα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Ανόρθωση να κρατάει μεν περισσότερο την μπάλα αλλά να μην είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Αντίθετα η ΕΝΠ είναι αυτή που φτιάχνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Μέρια στο 12΄ να δοκιμάζει το σουτ και να σταματά η μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοφή απείλησε αλλά το σουτ του πέρασε έξω.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η ΕΝΠ έκλεισε τους χώρους και κράτησε το μηδέν με την Ανόρθωση να είχε και την απώλεια του Γουαρίς που τραυματίστηκε και πέρασε εκτός στο 36΄ δίνοντας τη θέση του στον Εμπραλίτζε.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, κυκλοφόρησε μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για να πάρει τη νίκη. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση. Εκεί η ΕΝΠ έχασε μεγάλη ευκαιρία στην τελευταία φάση να σκοράρει σε μία καραμπόλα και το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η Ανόρθωση ήταν πιο ψύχραιμη, κέρδισε 4-3 με τους Βουτσένοβιτς και Λουσέρο να χάνουν τα πέναλτι για την ΕΝΠ και τον Αντονίν για την Ανόρθωση. Το νικητήριο πέναλτι πέτυχε ο Χριστοφή και χάρισε στην Ανόρθωση μία ψυχοφθόρα πρόκριση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης (84’Παρούτης), Κορέια, Τεχέρα (96’Πάντσεον), Αμπαρτζουμιάν (96’Αντωνίου), Ουαρίς (38’Εμπραλίτζε), Σαμπό, Κορρέα, Ιωάννου (67’Κορτές), Χριστοφή

ΕΝΠ: Παναγιώτου, Κορσία, Ντα Σίλβα, Φερνάν (75’Λουσέρο), Ρουσιάς (75’Βουτσένοβιτς), Μέιρα (88’Ντιαβαρά), Γεβρέμοβιτς, Ντρέκσα, Πολυκάρπου (104’Κοτσώνης), Βούκσεβιτς (63’Κατσιάρης), Λαμί (63’Κωνσταντίνου)

Send this to a friend