Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιασμένος με ενδεχόμενο βροχόπτωσης ο καιρός
Συννεφιασμένος με ενδεχόμενο βροχόπτωσης ο καιρός

Συννεφιασμένος με ενδεχόμενο βροχόπτωσης ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα νότια παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, τής ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 4 εκατοστά.

Send this to a friend