Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ “Πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας – Επιτέθηκε σε αστυνομικό
“Πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

“Πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ανδρας ηλικίας 36 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου φέρεται να οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας με υπερβολική ταχύτητα και κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που αφορούν ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη, επίθεση εναντίον αστυνομικού, οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και άρνηση να δώσει δείγμα σάλιου για εξέταση ναρκοτέστ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, όχημα το οποίο οδηγείτο με ταχύτητα 189 χιλιομέτρων αντί 100».

Από έλεγχο που διενεργήθηκε, πρόσθεσε, «διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 36 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ενώ στο αυτοκίνητο υπήρχαν παράθυρα με περιορισμένη ορατότητα».

Ο κ. Θεοδούλου είπε ότι στον αστυνομικό δημιουργήθηκαν υποψίες ότι ο άνδρας οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και του ζητήθηκε να δώσει δείγμα σάλιου για προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ. Ωστόσο, ανέφερε, «ο 36χρονος αρνήθηκε να το πράξει και επιτέθηκε στον αστυνομικό σπρώχνοντας τον και φωνάζοντας κατά τρόπο που μπορούσε να προκαλέσει θόρυβο, ταραχή και διασάλευση της ειρήνης».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «ο 36χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα και άρνησης να δώσει δείγμα σάλιου για εξέταση ναρκοτέστ».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ενώ από έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκε σε θήκη πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού ένα πλαστικό μπουκαλάκι το οποίο περιείχε χάπια διαφόρων χρωμάτων τα οποία κατασχέθηκαν για να αποσταλούν στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες του κράτους για έλεγχο.

Ο 36χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο χρόνο.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Send this to a friend