Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Το πρώτο ξενοδοχείο MERCURE έρχεται στην Κύπρο από την ACCOR και ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας!
Το πρώτο ξενοδοχείο MERCURE έρχεται στην Κύπρο από την ACCOR και ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας!

Το πρώτο ξενοδοχείο MERCURE έρχεται στην Κύπρο από την ACCOR και ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας!

Η ACCOR, ένας εκ των ηγετικών Ομίλων φιλοξενίας παγκοσμίως, ανοίγει σύντομα στην Κύπρο το πρώτο ξενοδοχείο Mercure, της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων μεσαίας κλίμακας που συνδυάζει την δύναμη ενός διεθνούς δικτύου με την εμπειρία της αυθεντικής, ντόπιας φιλοξενίας.

Εν όψει της έναρξης εργασιών του ξενοδοχείου, η ACCORS.A αναζητά ανθρώπινο δυναμικό για την πλήρωση κενών θέσεων εργασίας και για τον σκοπό αυτό προχωρά στην πραγματοποίηση Recruitment Open Days. Αν είσαι παθιασμένος με τον τομέα της φιλοξενίας και επιδιώκεις να εξελίξεις την καριέρα σου, μην χάσεις την ευκαιρία να ενταχθείς στην δυναμική ομάδα της MERCURE!

Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν:

  • Pastry chef
  • Cook B
  • Dishwasher
  • Receptionist
  • Reservations coordinator
  • Night auditor
  • Floor attendants
  • Waiters
  • Barman
  • Therapist Massage

Recruitment Open Days

Οι Recruitment Open Days θα πραγματοποιηθούν από τις 16 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ανά Τμήμα, ως ακολούθως:

  • KITCHEN – 16/01/2023, 9:30 to 18:30
  • FRONT OFFICE – 17/01/2023, 9:30 to 18:30
  • HOUSEKEEPING – 18/01/2023 from 9:30 to 18:30
  • F&B – 19/01/2023, 9:30 to 18:30
  • SPA – 20/01/2023, 9:30 to 18:30

Κατά την διάρκεια των RecruitmentOpenDays οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και τις ικανότητες τους σε προσομοίωση πραγματικών καταστάσεων και συνθηκών, συναφών με την διεκδικούμενη θέση, ώστε να αξιολογηθούν  οι διαπροσωπικές τους δεξιότητες και δυνατότητες.

Θα δοθεί άμεση ανατροφοδότηση στους ενδιαφερόμενους ενώ θα ακολουθήσει και προσωπική συνέντευξη για όσους περάσουν το στάδιο της αξιολόγησης.  Τόσο η αξιολόγηση όσο και η προσωπική συνέντευξη θα διαρκούν από 15 λεπτά η κάθε μια.

Για την συμμετοχή στις RecruitmentOpenDays, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλώς να εμφανιστούν μεταξύ των ωρών 09:30-18:30 στο χώρο διεξαγωγής σε ημερομηνία που αφορά το Τμήμα τους, να εγγραφούν στην είσοδο και να αναμένουν την σειρά τους  ή να αποστείλουν το CV τους εδώ: https://careers.accor.com/global/en .

Χώρος διεξαγωγής των RecruitmentOpenDays στην οδό Αφροδίτης 5, Ορόκλινη, Τ.Κ 7041

Ο Όμιλος ACCOR

Η ACCOR είναι ένας εκ των ηγετικών Ομίλων φιλοξενίας παγκοσμίως και κατέχει 5,300 ακίνητα και 10,000 χώρους εστίασης σε 110 χώρες. O Όμιλος διαθέτει ένα από τα πλέον ποικιλόμορφα και πλήρως ενοποιημένα οικοσυστήματα φιλοξενίας που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολυτελή, premium, μεσαίας κλίμακας και οικονομικά ξενοδοχειακά brands, χώρους εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, εστιατόρια και μπαρ, ιδιωτικές κατοικίες επωνυμίας, κοινόχρηστα καταλύματα και υπηρεσίες θυρωρού κ.α.

Η κοινοπραξία Ennismore, στην οποία η Accor κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, είναι ο δημιουργός της αδιαφιλονίκητης θέσης που κατέχει η εταιρεία στην κατηγορία “lifestylehospitality” – μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στον κλάδο.

Η Ennismore είναι μια δημιουργική εταιρεία φιλοξενίας με μια συλλογικότητα παγκόσμιων επιχειρηματικών και ιδρυτικών εμπορικών σημάτων.

Η Accor διαθέτει ένα ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο διακεκριμένων εμπορικών σημάτων και περισσότερα από 230.000 μέλη της ομάδας της σε όλο τον κόσμο.

Τα μέλη επωφελούνται από το ολοκληρωμένο loyaltyprogram της εταιρείας – ALL – AccorLiveLimitless – ένας καθημερινός lifestyle σύντροφος που παρέχει πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών.

Μέσω των παγκόσμιων δεσμεύσεών του για βιωσιμότητα (όπως η επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050, η παγκόσμια εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης στην εμπειρία των επισκεπτών των ξενοδοχείων κ.λπ.), των πρωτοβουλιών Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund, ο Όμιλος επικεντρώνεται στην προώθηση θετικών δράσεων μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, της εμπλοκής της κοινότητας, της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης.

Η Accor SA, ιδρύθηκε το 1967, έχει την έδρα της στη Γαλλία και είναι δημόσια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην OTC Market (Ticker: ACCYY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμοgroup.accor.com, ή ακολουθήστε την Accor σε Twitter, Facebook, LinkedIn, and Instagram.

Send this to a friend