Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Γιορτή Γραμμάτων και φέτος από τον Δήμο Αραδίππου
Γιορτή Γραμμάτων και φέτος από τον Δήμο Αραδίππου

Γιορτή Γραμμάτων και φέτος από τον Δήμο Αραδίππου

Ο Δήμος Αραδίππου διοργανώνει και φέτος τη Γιορτή των Γραμμάτων η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση θα βραβευτεί ο δρ Κώστας Κατσώνης, φιλόλογος – συγγραφέας, στον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα το «Βραβείο Γιώργου Φ. Πιερίδη» από την ΄Ενωση Λογοτεχνών Κύπρου. Παράλληλα θα τιμηθούν εκπαιδευτικοί που αφυπηρέτησαν τη σχολική περίοδο 2021-2022, οι οποίοι κατάγονται ή διαμένουν μόνιμα στην Αραδίππου.

Επίσης θα τιμηθούν παιδιά από την Αραδίππου τα οποία διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2021-2022 στους τομείς των Γραμμάτων, Μουσικής και Τεχνών. Τα παιδιά πρέπει να έχουν πετύχει κάποια παγκύπρια ή παγκόσμια διάκριση (πρώτες τρεις θέσεις), ενώ για ολυμπιάδες θα πρέπει να έχουν πάρει μόνο την πρώτη θέση . Για όσους τυχόν διακρίθηκαν, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κηδεμόνα), καθώς και τα αναγκαία έγγραφα που σχετίζονται με την διάκριση τους (αντίγραφα πιστοποιητικών), στα γραφεία του Δήμου. Ονόματα τα οποία δεν τηρούν τα πιο πάνω κριτήρια ή δεν συνοδεύονται από τα σχετικά στοιχεία δεν θα ληφθούν υπόψιν.

Παρακαλούνται οι εν λόγω αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικοί και οι διακριθέντες μαθητές όπως επικοινωνήσουν με την κα Μαρίνα Βαβλίτη στο τηλέφωνο 24811037 ή κα Μαρία Κίτση στο τηλ. 24811017, το αργότερο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2023.

Send this to a friend