Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση σε ισχύ από το πρωί της Κυριακής
Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση σε ισχύ από το πρωί της Κυριακής

Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση σε ισχύ από το πρωί της Κυριακής

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχύ το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Μάλιστα, η συνολική βροχόπτωση δυνατό τοπικά να ξεπεράσει τα 55 χιλιοστά το εικοσιτετράωρο.


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε βόρειες και ανατολικές περιοχές, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις οι βροχές δυνατό να είναι παρατεταμένες.

Τοπικά, θα επικρατεί αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Send this to a friend