Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Μόνο δύο κλήσεις στην επαρχία Λάρνακας δέχτηκε η Πυροσβεστική – Τι δήλωσε ο Ανδρέας Βύρας
Μόνο δύο κλήσεις στην επαρχία Λάρνακας δέχτηκε η Πυροσβεστική – Τι δήλωσε ο Ανδρέας Βύρας

Μόνο δύο κλήσεις στην επαρχία Λάρνακας δέχτηκε η Πυροσβεστική – Τι δήλωσε ο Ανδρέας Βύρας

Χωρίς καμία αναφορά για προβλήματα η πόλη της Λάρνακας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου, Ανδρέα Βύρα,  στο Larnakaonline “οι βροχοπτώσεις δεν επηρέασαν ιδιαίτερα την Λάρνακα και δεν υπάρχει καμία αναφορά για οποιαδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Η ένταση της βροχής ήταν τέτοια που δεν μας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα ή φαινόμενα πλημμύρας. Η κατάσταση, πάρα την συνεχόμενη βροχόπτωση, περιορίστηκε.”.

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πέραν των 200 κλήσεων για ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων, πλημμυρισμένους δρόμους, πλημμυρισμένα υπόγεια υποστατικών και και ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων, καθώς και διασώσεις πολιτών οι οποίοι έχουν παγιδευτεί στα οχήματά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προέβη σε ανάκληση προσωπικού και βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα. Συγκεκριμένα, στις περιοχές με τα προβλήματα επιχειρούν συνολικά δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής (7 από επαρχία Αμμοχώστου, 2 από επαρχία Λάρνακας, 2 από Ε.Μ.Α.Κ., με υποστήριξη της ειδικής ομάδας διάσωσης από ορμητικά νερά, 1 συνεργείο από επαρχία Λεμεσού και 1 από Λευκωσία).

Larnakaonline

Send this to a friend