Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παράδοση τροχοκαθίσματος στον Δήμαρχο Αθηένου
Παράδοση τροχοκαθίσματος στον Δήμαρχο Αθηένου

Παράδοση τροχοκαθίσματος στον Δήμαρχο Αθηένου

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2023 ένα τροχοκάθισμα από την Υπεραγορά «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, δωρεά της Υπεραγοράς στο κοινωνικό έργο του Δήμου.

Την παράδοση έκανε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου ο διευθυντήςτης Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριος Δράκος.

Η Υπεραγορά για τέταρτη φορά, για τέταρτο συνεχόμενο έτος, παραδίδει στον Δήμαρχο τροχοκαθίσματα. Το 2020 τροχοκάθισμα που είχε παραδοθεί, δόθηκε από τονΔήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης. Το 2021 τοτροχοκάθισμα παρέμεινεστονΔήμο και χρησιμοποιείται για τις ανάγκεςδημοτών της Αθηένου πουτοέχουν ανάγκηγια περιορισμένοχρονικόδιάστημα, ώστε να εξυπηρετούνται μέσωτου Δήμου. Άλλα δύο τροχοκαθίσματα δόθηκαναπό τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.


Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντήτης Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. ΜάριοΔράκουγια την επαναλαμβανόμενη και ευγενή χειρονομία τους, ενώ ανέφερε ότι το τροχοκάθισμα θα παραδοθεί στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθείγια τις πολλαπλές ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.

 

Send this to a friend