Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για παροχή υποτροφιών
Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για παροχή υποτροφιών

Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για παροχή υποτροφιών

Ανανεώθηκε για ακόμα ένα χρόνο το μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και για το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024, θα προσφερθούν μία πλήρης υποτροφία και δύο άλλες με το 50% των διδάκτρων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Alexander College αναφέρεται ότι «ο Διευθυντής του ακαδημαϊκού ιδρύματος Αντης Λόππας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γιώργος Γεωργίου, ανανέωσαν και για την τρέχουσα χρονιά, το Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Προστίθεται ότι «οι υποτροφίες που θα παρέχονται, θα κατανέμονται σε ποδηλάτες μέλη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις ποδηλατικές τους επιδόσεις, ενώ τα οικονομικά κριτήρια και τα ακαδημαϊκά προσόντα θα καταρτίζονται από κοινού από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και το Alexander College. Οι υποτροφίες που θα προσφερθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024 είναι μία πλήρης υποτροφία  με ισχύ για όλα τα χρόνια φοίτησης και δύο υποτροφίες των 50% των διδάκτρων και αφορούν σε όλα τα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) που προσφέρει το Κολλέγιο».


Σημειώνεται ότι «οι αιτητές θα πρέπει να είναι δικαιούχοι της Κρατικής Φοιτητικής Χορηγίας για σκοπούς εκχώρησης προς Alexander College. Οι υποτροφίες θα ανανεώνονται και για τα υπόλοιπα έτη φοίτησης με το ίδιο ποσοστό, ανάλογα με το μέσο όρο της βαθμολογίας του φοιτητή (overall grade 55% percent)».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αντικείμενο του Μνημονίου είναι αφενός η ανάπτυξη και διάδοση στους νέους ανθρώπους των αξιών και ιδανικών του αθλητικού πνεύματος, αφετέρου δε, η στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων».

Send this to a friend