Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Ήγγικεν η ώρα Λάρνακα να παραλάβεις την αγορά σου; – Έτοιμος να πάρει τα κλειδιά ο Δήμος Λάρνακας
Ήγγικεν η ώρα Λάρνακα να παραλάβεις την αγορά σου; – Έτοιμος να πάρει τα κλειδιά ο Δήμος Λάρνακας

Ήγγικεν η ώρα Λάρνακα να παραλάβεις την αγορά σου; – Έτοιμος να πάρει τα κλειδιά ο Δήμος Λάρνακας

Τι κι αν πέρασε από συμπληγάδες η ιστορική αυτή αγορά της πόλης του Ζήνωνα, τι κι αν χαρακτηριστηκε “γιοφύρι της Άρτας”… μάλλον ήρθε στα αλήθεια η ώρα να παραδοθεί όπως αρμόζει στους δημότες της πόλης το πολυπόθητο και πολυαναμενόμενο αυτό έργο.

Ένα χρόνο ακριβώς από την αλλαγή του εργολάβου, ο οποίος παίδεψε για τα καλά τον Δήμο, το έργο φαίνεται ότι ήρθε στο τέλος του και είναι έτοιμο να παραδοθεί αφού έγιναν και οι τελικοί έλεγχοι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στάλθηκε επιστολή από τον εργολάβο του έργου ο οποίος ειδοποίησε τον Δήμο Λάρνακας πως το έργο θα τελειώσει στις 23 Ιανουαρίου 2023 και θα μπορούν να το παραλάβουν.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αναμένεται να φέρει ξανά ζωή στο κέντρο αφού πέραν από την λαϊκή αγορά που θα στήνεται στο πίσω μέρος, μέσα θα υπάρχουν χώροι εστίασης αλλά και παραδοσιακοί πάγκοι. Πόλος έλξης και αφορμή για βόλτα.

Η συγκεκριμένη περιοχή, και με την παράδοση του συγκεκριμένου έργου, φαίνεται να έχει κάθε προοπτική να ανθίσει.Χάρμα οφθαλμών λοιπόν η νέα αγορά, ευελπιστούμε και χωρίς άλλα προβλήματα.

Συντάχθηκε απο Larnakaonline

Send this to a friend