Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Με το MyPetrolina app βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος!
Με το MyPetrolina app βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος!

Με το MyPetrolina app βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος!

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε ένα αυτοκίνητο VolkswagenTRoc

Στα Κεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, αναδείχθηκε την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, ο μεγάλος νικητής για τον μήνα Δεκέμβριο, που κέρδισε ένα αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc.

Ταυτόχρονα, αναδείχθηκαν και οιτελευταίοι 4 εβδομαδιαίοι τυχεροί που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και κέρδισαν δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ το καθένα, συνολικής αξίας 1,000 ευρώ.

Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας.

Ο μεγάλος νικητής με member ID19172, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τους μήνες, Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο, έχουν αναδειχθεί συνολικά 48 εβδομαδιαίοι τυχεροί που κέρδισαν καύσιμα κίνησης συνολικής αξίας 12,000 ευρώ.

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει από την έναρξη της λειτουργίας του, το MyPetrolina app, επιβραβεύει τους πιστούς του πελάτες και ανταμείβει τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και να επωφεληθούν τις αποκλειστικές προσφορές.

Το MyPetrolina app, είναι μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του Appstore ή GooglePlay και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

 MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος! 

www.petrolina.com.cy

Send this to a friend