Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι Βουλευτές της Λάρνακας στέλνουν τις ευχές τους για το 2023
Οι Βουλευτές της Λάρνακας στέλνουν τις ευχές τους για το 2023

Οι Βουλευτές της Λάρνακας στέλνουν τις ευχές τους για το 2023

Σε λίγες μόνο ώρες υποδεχόμαστε το νέο έτος και ολόκληρος ο πλανήτης έχει βάλει τα γιορτινά του ενώ οι άνθρωποι ανταλλάζουν ευχές αναμένοντας ένα πιο ευτιχισμένο έτος…

Το Larnakaonline επικοινώνησε με τους βουλευτές της Λάρνακας οι οποίοι μέσα από την ιστοσελίδα μας στέλνουν τις δικές τους ευχές προς όλο τον κυπριακό λαό.

Ανδρέας Πασιουρτίδης (ΑΚΕΛ): Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2023 να είναι καλύτερο από το 2022 και να φέρει υγεία, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία. όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι και ο τόπος μας να δει καλύτερες μέρες. Τέλος, εύχομαι όλων οι ευχές να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023.

Σωτήρης Ιωάννου (ΕΛΑΜ): Εύχομαι το 2023 να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία για κάθε άνθρωπο. Πάνω απ’ όλα να υπάρχει γεία. Οφείλουμε να αντιμετωπισούμε όλες τις δυσκολίες και τα εμποδία αφού κανένας δρόμος ποτέ δεν ήταν εύκολος. Τέλος, το 2023 να φέρει και την ελευθερία στην Κύπρο.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης (ΔΗΣΥ): Εύχομαι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2023. Είθε να ειναι η χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Ευκαιρία το νέος έτος για νέο ξεκίνημα με νέους στόχους για πρόοδο και προκοπή.

Χρίστος Ορφανίδης (ΔΗΚΟ): Εύχομαι το νέο έτος να είναι παραγωγικό με ελπίδα, αγάπη και υγεία και να οδηγήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας μας προκειμένου να υπάρξει δικαίωση των αγώνων και του λαού αυτού του τόπου. Όσον αφορά στην πόλη και στην επαρχία μου, πιστεύω ότι το 2023 θα είναι πιο ουσιαστικό σε έργα υποδομής που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη, ευημερία και θέσεις εργασίας για τους συνεπαρχιώτες μου. Τα έργα τα οποία ήδη υλοποιούνται είναι έργα ουσιαστικά και θα μπορούσαν από χρόνια να έχουν δρομολογηθεί. Έστω και αργά στηρίζουμε την όλη προσπάθεια και θα παρακολουθούμε για την υλοποίηση όλων όσων έχουν εξαγγελθεί.

Ανδρέας Αποστόλου (ΕΔΕΚ): Εύχομαι από καρδιάς μια χρονιά καλύτερη για εσάς, τις οικογένειές σας και για την Κύπρο μας. Μια χρονιά που με ενότητα θα παλέψουμε για μια κοινωνία δικαιότερη και μια Πατρίδα ελεύθερη και ενωμένη. Να συνεχίσουμε ενωμένοι να διεκδικούμε για την Επαρχία Λάρνακας και για τους πολίτες μας. Υγεία και αγάπη στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς.

 

 

Send this to a friend