Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα Σαλαμιναίο…
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα Σαλαμιναίο…

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα Σαλαμιναίο…

Λοιπόν! Αγαπητέ μου ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ Άγιε Βασίλη. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι είσαι ντυμένος στα ερυθρόλευκα. Καταβάθος όλοι ξέρουμε ότι τα αισθήματα σου για τη Νέα Σαλαμίνα είναι έντονα κι ας μην το παραδέχεσαι.

Ας πάμε στο ψητό γιατί δεν θέλω να σε κουράσω. Το 2022 δεν έχω παράπονα πολλά από σένα. Η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκες αρκετά αγαπησιάρικα. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά. Με τον Νίκκι Παπαβασιλείου δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Αρχές Ιανουαρίου του 2022 επέστρεψε ο δικός μας άνθρωπος. Ο Σάββας μας, ο Πόυρσα μας, το δικό μας παιδί. Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούσαν και πολλές φορές στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας να γκρίνιαζαν, αλλά ρε Άγιε μου είδαμε τι έκανε με το που ήρθε.


Μας έβαλε στο σωστό δρόμο, ήρθαν και οι νίκες και ήρθε και η άνετη σχετικά άνοδος μας στην Α΄ Κατηγορία. Εκεί που όλοι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας, εκεί που ανήκουμε στο κάτω-κάτω. Δεν γίνεται αυτή η ομάδα με αυτό τον κόσμο να μην είναι στα σαλόνια. Η επιστροφή μας μας έβαλε στα ζόρικα.

Επενδυτές στην Καρμιώτισσα, επενδυτές στον Ακρίτα και εμείς να παλεύουμε με το μπάτζετ του… μεροκαματιάρη να επιβιώσουμε και να κρατηθούμε ζωντανοί. Τιμή μας και καμάρι μας βέβαια. Δεν είναι εύκολο αλλά πάλι καλά που έχουμε και τον Μάκαρο που έχει μάτι και βρίσκει παίκτες φθηνούς και ικανούς. Ότι και να λένε για τον Μάκη κάποιοι Άγιε μου να ξέρεις ότι τον θέλω εκεί μία ακόμη 10ετία. Να ριζώσει…

Για να τελειώνουμε… Αυτό που θέλω από σένα το 2023 είναι δυο πράγματα. Από την στιγμή που η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και είμαστε μακριά από περιπέτειες εγώ δυο πράγματα θέλω. Να μας στείλεις ένα επενδυτή που θα ρίξει εκατομμύρια και θα μας κάνει υπερδύναμη ή να έρθει το κύπελλο επιτέλους μετά και το μακρινό 1990. Επειδή το πρώτο χλωμό το βλέπω, σε παρακαλώ δες «ζεστά» το δεύτερο αίτημα μου και να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι το καλύτερο παιδί.

Με αγάπη ένας Σαλαμιναίος!

Send this to a friend