Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 4 μέρη στη Λάρνακα για να φας και να πιεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς
4 μέρη στη Λάρνακα για να φας και να πιεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς

4 μέρη στη Λάρνακα για να φας και να πιεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Οι γιορτινές έξοδοι επιζητούν λάμψη, εντυπωσιακά σερβιρίσματα, πλούσια φαγητά, σπάνια κρασιά, φυσαλίδες, μουσικές και πάρτυ που θα ικανοποιήσουν την γευστική σου παλέτα και θα δώσουν το απαραίτητο glamour σ΄αυτές τις ξεχωριστές μέρες του χρόνου, ανεβάζοντας τη διάθεση.

Κρατήστε σημειώσεις και επιλέξτε την πρόταση που σας ταιριάζει από τα φετινά εορταστικά μενού των εστιατορίων από σεφ, bartenders και restaurateurs που εργάστηκαν για να δημιουργήσουν λαμπερές φιέστες και gourmet γεύσεις.

Marbre Fusion Grill

Μην ψάχνετε πέρα ​​από το Marbre Fusion Grill! Σερβίρουμε ένα ειδικό μενού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ακολουθούμενο από ένα μετά το πάρτι στο Radisson Blu Plaza για την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους. Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεστε στην πόλη στο NYE, οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση για τη θέση σας σήμερα.

Radisson Blu Hotel , Larnaca

MA Nikkei Cuisine

H παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι προ των πυλών και ξέρουμε ότι αναζητάτε το τέλειο μέρος για να γιορτάσετε. Μην ψάχνετε πέρα ​​από το Mar Peruvian Japanese Restaurant! Θα σερβίρουμε ένα συναρπαστικό μενού όλη τη νύχτα, καθώς και ένα μετά το πάρτι στο Radisson Blu Plaza για την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους.

Radisson Blu Hotel , Larnaca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MA Nikkei Cuisine (@ma_nikkeicuisine)

Hotel Napa Suites

Αυτή η Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μας βρει σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού μας. Ο λόγος για το Hotel Napa Suites. Εξάλλου, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που σε εμπνέει με τη μοντέρνα του φιλοσοφία, και την ατμοσφαιρική του αισθητική. Ξεχωρίζει επίσης για τη ζεστή φιλοξενία του, τους ευγενικούς του ανθρώπους και τον επαγγελματισμό τους, που θα τον νιώσεις από το πρώτο λεπτό! Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κομψό ξενοδοχείο σε περιμένει το New Years Eve Package , το οποίο περιλαμβάνει διαμονή, πρόγευμα και gala dinner με πλούσιο εορταστικό φαγητό με γαστρονομικές εκπλήξεις, φτιαγμένες με άριστες πρώτες ύλες.

Πειρσσότερες πληροφορίες στο 23 819 100.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hotel Napa Suites (@hotelnapasuites)

Radisson Beach Resort

Αποδράσεις με άρωμα πολυτέλειας στη Λάρνακα, προτείνει το κομψό Radisson Beach Resort ετοιμάζοντας εντυπωσιακά ρεβεγιόν με μουσική, εξαιρετικά μενού και παιχνίδια.

Εξάλλου, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που σε εμπνέει με τη μοντέρνα του φιλοσοφία, την υψηλή γαστρονομία και την ατμοσφαιρική του αισθητική. Ξεχωρίζει επίσης για τη ζεστή φιλοξενία του, τους ευγενικούς του ανθρώπους και τον επαγγελματισμό τους, που θα τον νιώσεις από το πρώτο λεπτό! Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχουν ετοιμάσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις 20:00 το βράδυ με την Erica Soteri και την μπάντα της στο Crown Restaurant.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο 24721110.

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend