Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τα μαύρα Χριστούγεννα, η πρωτοβουλία Θεοχάρους και οι συμπληγάδες
Τα μαύρα Χριστούγεννα, η πρωτοβουλία Θεοχάρους και οι συμπληγάδες

Τα μαύρα Χριστούγεννα, η πρωτοβουλία Θεοχάρους και οι συμπληγάδες

 

 

Από τη μία είχαμε την επιστολή παραίτησης από τον Πουλλαΐδη λίγο πριν τα Χριστούγεννα μέσω της οποίας άνοιξε πόλεμο με τον Ευγένιο Χαμπουλλά τον οποίο και «πυροβόλησε» και μετά τα Χριστούγεννα είχαμε τη Διάσκεψη Τύπου του Ευγένιου Χαμπουλλά μέσω της οποίας απάντησε στις κατηγορίες του μεγαλομέτοχου.

Μία κόντρα Χριστουγεννιάτικα που έρχεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο το όλο κλίμα στις τάξεις της Ανόρθωσης και η οποία αν συνεχιστεί πιθανόν να κάνει μεγαλύτερο κακό στα ενδότερα της ομάδας. Σωματείο και εταιρεία είναι στα μαχαίρια και αν δεν βρεθεί λύση σύντομα αυτό μόνο αρνητικές προεκτάσεις μπορεί να έχει. Επιβάλλεται ο Χρίστος Πουλλαΐδης να βγει και να μιλήσει και αν είναι δυνατόν να δώσει απαντήσεις.

Να ξεκαθαρίσει πως θα διοικεί και αν θα διοικεί την ομάδα. Θα πληρώσει και θα καλύψει το μπάτζετ της σεζόν; Τι προτίθεται να κάνει με τις μετοχές; Θα επιδιώξει να τις πουλήσει ή θέλει να τις κρατήσει; Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τη δεδομένα στιγμή.

 

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και το ενδιαφέρον από την πλευρά του Χάρη Θεοχάρους ο οποίος ξεκίνησε μία πρωτοβουλία μαζί με κάποια άλλα άτομα από την Λεμεσό θέλοντας να βγουν μπροστά και να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις. Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις τους, όμως το σημαντικότερο είναι ότι σε μία δύσκολη φάση υπάρχουν άνθρωποι και παράγοντες που θέλουν να βγουν και να σηκώσουν το φορτίο.

Η Ανόρθωση δεν είναι μπακάλικο αλλά είναι μαγαζί γωνία. Διαθέτει μεγάλο κόσμο που έχει αποδείξει σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες ότι ξέρει να ξεπερνά τις συμπληγάδες. Πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στην ομάδα, τον κόσμο και την ιστορία της. Αν δεν το κάνουμε σύντομα τότε θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες…

 

Send this to a friend