Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WhatsApp: Οι νέες λειτουργίες σε κλήσεις και μηνύματα-Τι αλλάζει
WhatsApp: Οι νέες λειτουργίες σε κλήσεις και μηνύματα-Τι αλλάζει

WhatsApp: Οι νέες λειτουργίες σε κλήσεις και μηνύματα-Τι αλλάζει

Ενώ το WhatsApp είναι περισσότερο γνωστό για την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ ατόμων σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι το χρησιμοποιούν για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Έτσι η Meta, δρομολογεί αρκετές βελτιώσεις κατά την κλήση μέσω της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας τηλεδιασκέψεων με έως 32 συμμετέχοντες, έναντι μόλις 8 πριν.

Αναλυτικά οι αλλαγές στο WhatsApp

Κλήσεις 32 ατόμων: Τώρα θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση ή φωνητική κλήση στην κινητή συσκευή σας με έως και 32 άτομα.

Μήνυμα ή σίγαση συμμετεχόντων: Πατώντας παρατεταμένα έναν συμμετέχοντα θα μεγενθύνετε τη ροή βίντεο ή ήχου και θα σας επιτρέπει είτε να θέσετε κάποιον σε σίγαση είτε να στείλετε μήνυμα ξεχωριστά, ενώ συνεχίζονται οι κλήσεις.

Σύνδεσμοι κλήσεων: Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση της τελευταίας στιγμής είτε σχεδιάζετε μια εκ των προτέρων, θα μπορείτε εύκολα να προσκαλέσετε άτομα σε μια ομαδική κλήση κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο κλήσης.

Παράλληλα, ο χρήστης θα μπορεί εύκολα να δει ποιος μιλάει εάν η κάμερά του είναι απενεργοποιημένη.

Την ίδια ώρα, οι ειδοποιήσεις banner κατά την κλήση θα βοηθούν τους χρήστες να γνωρίζουν πότε κάποιος μπαίνει για να συμμετάσχει στην κλήση.

Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να κάνουν πολλαπλές εργασίες σε μια κλήση λόγω της ελαχιστοποιημένης οθόνης βίντεο κατά την κλήση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Send this to a friend