Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου είναι πάντα κοντά στους στρατευμένους νέους μας (φώτο)
Ο Δήμος Αθηένου είναι πάντα κοντά στους στρατευμένους νέους μας (φώτο)

Ο Δήμος Αθηένου είναι πάντα κοντά στους στρατευμένους νέους μας (φώτο)

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022  ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από το Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Κολιά, επισκέφθηκε τη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Όμηρο Γεωργίου, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στον ίδιο και στους στρατιώτες της Διοίκησης, τους πρόσφερε δώρο εκ μέρους του Δήμου, ενώ μαζί του επισκέφτηκαν τα φυλάκια της περιοχής Αθηένου και πρόσφερε δώρα για τις ανάγκες των φυλακίων, σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί από τους ίδιους προηγουμένως στον Δήμο.

Προσφέροντας τα δώρα εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου και όλους τους στρατευμένους για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος ήταν πάντοτε και θα είναι και στο μέλλον δίπλα τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθηένου τις ευχές του Δήμου για Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και Χαρούμενο, Ευτυχισμένο και Υγιές το νέο έτος 2022 για όλους και τις οικογένειές τους.

Ο Ταγματάρχης κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο τον Δήμο για τη στήριξη που τους δίνουν κάθε χρόνο.

Send this to a friend