Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι προορισμοί για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, στην Ευρώπη!
Οι προορισμοί για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, στην Ευρώπη!

Οι προορισμοί για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, στην Ευρώπη!

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και μοναχικών γιορτών ήρθε η ώρα να ζήσεις πανέμορφες στιγμές σε μοναδικούς προορισμούς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον προορισμό σου από τις πιο κάτω ταξιδιωτικές εταιρείες και να πληρώσεις με κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας.

Αν θες να ζήσεις τα πιο μαγικά Χριστούγεννα και να πάρεις και επιστροφή χρημάτων, η ευκαιρία σου είναι εδώ! Τώρα μπορείς να ταξιδέψεις σε οποιοδήποτε προορισμό θέλεις στην Ευρώπη. Απλά αποφάσισε πού θέλεις να πας και πάρε και επιστροφή χρημάτων μέσω του μπλε!

Ταξίδεψε με μπλε!
Τι είναι το μπλε; Το μπλε είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας που σου επιστρέφει χρήματα με κάθε σου αγορά! Πληρώνοντας με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε, απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων στην εφαρμογή Mple Rewards.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να ξεκινήσεις να επωφελείσαι επιστροφή χρημάτων με τις αγορές σου, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mple Rewards από το App Store,το Google Play ή το Huawei AppGallery και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards, μπορείς εύκολα να δεις τις προσφορές, τα χρήματα που έχεις συλλέξει, το υπόλοιπό σου και να καθορίσεις τις ρυθμίσεις που επιθυμείς για την επιστροφή των χρημάτων σου.

Επίλεξε μια από τις πιο κάτω επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο μπλε για το ταξίδι σου, πλήρωσε με κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας και επωφελήσου επιστροφή χρημάτων:

Sky Express
H SKY express, διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το δίκτυο της εταιρείας σε ταξιδεύει σε μαγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε ένα δίκτυο προορισμών εξωτερικού που συνεχώς μεγαλώνει όπως Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Βουλγαρία κτλ. Μπες στο www.skyexpress.gr και ανακάλυψε τον επόμενό σου προορισμό.

Top Kinisis Travel
Έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας; H Top Kinisis, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, σας παρέχει αμέτρητες επιλογές και πακέτα διακοπών όποια κι αν είναι η ανάγκη σας. Επικοινωνήστε μαζί τους στο 77 787878 και κλείστε το δικό σας ιδανικό ταξίδι.

Let’s Go Tours by Amathus
Ταξιδιωτικά πακέτα και κρουαζιέρες από Κύπρο προς όλο τον κόσμο. Απλά διαλέξτε τον προορισμό και αφήστε τα υπόλοιπα στην Let’s Go Tours. Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, με δραστηριότητες στο τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε ταξίδια αναψυχής. Στο 22716350 μπορείτε να μιλήσετε με τον δικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα και να οργανώσετε το επόμενό σας ταξίδι ή κρουαζιέρα.

Coop Travel
Συνειδητοποιώντας πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές για όλους, προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις καλύτερες δυνατές τιμές. Η παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες είναι ο στόχος της ομάδα του Coop Travel. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο 77771717.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών μπλε της Ελληνικής Τράπεζας στοwww.hellenicbank.com/mple.

Send this to a friend