Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ έτοιμη για τίτλο, κέρδισε και την Ομόνοια και έπιασε κορυφή (βίντεο)
ΑΕΚ έτοιμη για τίτλο, κέρδισε και την Ομόνοια και έπιασε κορυφή (βίντεο)

ΑΕΚ έτοιμη για τίτλο, κέρδισε και την Ομόνοια και έπιασε κορυφή (βίντεο)

Ασταμάτητη! Η ΑΕΚ για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν τυπική στο ραντεβού της και κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες επικρατώντας στο ντέρμπι της Ομόνοιας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι παίκτες του Όλτρα έδειξαν και ψυχή και θέληση σε όλο το ματς και ακόμη και σε σημεία που δεν ήταν καλύτεροι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Λανγκ στο 22΄ και η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα μιας και σε μία μακρινή μπαλιά ο Φαράζ έκανε εξαιρετική κίνηση πάνω στον Λέτζιακς, μπήκε περιοχή και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να είναι καλύτερη η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα και πιο ουσιαστική. Στο 80΄ ο Πέρε Πονς γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ράφα Λόπες ερχόμενος από πίσω με ωραίο σουτ νίκησε τον Ουζόχο και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ. Ένα προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος η ομάδα της Λάρνακας και ανέβηκε στην κορυφή περιμένοντας τα αυριανά παιχνίδια.

ΑΕΚ (Χ.Λ.Όλτρα): Πίριτς, Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι (63′ Ασάντε), Φαράζ (88′ Κάσας), Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πονς (77′ Λέδες), Άλτμαν (77′ Ρόμο), Μάμας (63′ Σανχούρχο).

Ομόνοια (Γ.Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους (21′ Ψάλτης), Μπρούνο, Λοΐζου (83′ Κακουλλής), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (70′ Χούπερ), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (70′ Μπάρκερ), Μίλετιτς, Χαραλάμπους (83′ Μάταβζ).

Send this to a friend